MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

ReplayTV

Gjithçka që të duhet në një vend!

TELEVIZION INTERAKTIV

Mësohu me përparësitë e ndjekjes moderne të televizionit. Ndiq çfarë dëshiron dhe kur dëshiron.

PËRVOJË MODERNE TELEVIZIVE

Mësohu me të mirat e të shikuarit modern të TV-së. Shih ç’të duash dhe kur të duash.

TV PAJISJE ANDROID

TV pajisja tani më është e mençme. Çdo televizor mund ta shndërrosh në mini kompjuter.

Koncept bashkëkohor i televizionit interaktiv

Jeta moderne kërkon qasje moderne të ndjekjes së televizionit. ReplayTV mundëson pikërisht këtë. Përveç që mundëson të gjitha përparësitë, si pauzim, kthim dhe incizim të programit të drejtpërdrejt, duke kyçur udhëzues elektronik të programeve, ReplayTV të gjitha këto përfitime i ofron nga çdo pajisje dhe kudo që ka internet.

armnphone_stretched

TV kudo që të jeni!

Instalo aplikacionin neoTV dhe ndiq sport, seri dhe filma kudo që të keni qasje në internet.

Me TV-në
e re, të gjitha aplikacionet janë në dispozicion!

E bazuar në Android™ platformën, pajisja e neoTV mundëson instalimin e të gjitha aplikacioneve që i përdorni edhe në celularin ose tabletin tuaj.

Më shumë sport në pamjet HD të kristalta

Jemi të sigurt që do ta shijosh në mundësitë e numërta që ofron ReplayTV! Shih paketat në të cilat ReplayTV është e përfshirë së bashku me një numër mundësish të tjera.

A jeni të interesuar për ReplayTV?

Me paketën e re të TV-së nga ReplayTV fiton deri 190 kanale televizive, me rezolucion të lartë. Internet i shpejtë dhe stabil me vonesë më të shkurtër.

Listë kanalesh

*ReplayTV është në pronësi të KABEL NET DOO Prilep. Të gjitha të drejtat dhe detyrimet për shërbimet e programit ReplayTV janë përgjegjësi e plotë e KABEL NET DOO Prilep.

Pajisje TV

Pajisje bashkëkohore Android TV™ me dizajn elegant. Dimensione të shkurtra që mundësojnë përdorimin e lehtë. Pajisja mundëson instalimin e të gjitha aplikacioneve që i shfrytëzon edhe në celular ose tablet, si dhe mundësi për lidhjen e pajisjeve të tjera përreth.

Android TV™ 10

Quad-Core Cortex-A55

DDR3 2 GB

ARM Mali-G31 MP2

RJ 45 10/100M Ethernet

SD Slot: Max 32 GB

USB 3.0 x 2 поддршка за Mobile HDD, безжично глувче и тастатура

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.