MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

SHPEJTONI!

Mbeten edhe...

 • 00ditë
 • 00orë
 • 00minuta
 • 00sekonda

Fiber 50

Optik
Kontratë 2 vjeçare
890ден. në muaj
 • Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

Fiber 100

Optik
Kontratë 2 vjeçare
1.190ден. në muaj
 • Deri në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

Fiber 300

Optik
Kontratë 2 vjeçare
1.790ден. në muaj
 • Deri në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

ARGËTIM I PAKUFIZUAR NË SHTËPINË TUAJ ME INTERNET OPTIK

 • Gejming

  Për të luajtur online pa pengesa ju nevojitet lidhje stabile me “lago” minimale. Prandaj gejmerët më të njohur zgjedhin internet optik.

 • Video striming

  Tani nuk është problem nëse më shumë anëtarë të familjes shikojnë video në internet njëkohësisht. Internet shpejtësia është e mjaftueshme për të gjithë!

 • Punë nga shtëpia / Mësim online

  Me internet optik puna juaj nuk do të “ngecë”, pasi fëmija juaj në momentin e njëjtë ndjek mësim online ose shikon video në internet.

Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!

  ТЕЛЕВИЗИЈА + ОПТИЧКИ ИНТЕРНЕТ

  Ти треба телевизија со сите спортски и бројни филмски содржини на едно место?

  Si të bësh porosi? ​

  Online prej webfaqes

  Online prej webfaqes

  Porositni menjëherë duke plotësuar formularin për pakon për të ciliën jeni interesuar.

  Pika të shitjes

  Pika të shitjes

  Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
  Kliko këtu

  Porosi përmes telefonit

  Porosi përmes telefonit

  Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve
  02/ 55 11 155
  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.