MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search
SLOGAN

ПОБРЗАЈТЕ!

ОСТАНУВААТ УШТЕ...

 • 00денови
 • 00часови
 • 00минути
 • 00секунди

Net 20

Безжичен интернет
Договор на 2 години
690ден. месечно
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

Net 30

Безжичен интернет
Договор на 2 години
790ден. месечно
 • До 30 Mbps / 3 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

Fiber 50

Оптички
Договор на 2 години
890ден. месечно
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

Fiber 100

Оптички
Договор на 2 години
1.190ден. месечно
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

ОДБЕРЕТЕ СУПЕРИОРЕН ОПТИЧКИ ИНТЕРНЕТ ОД НЕОТЕЛ!

 • Гејминг

  За беспрекорно играње онлајн неопходна е стабилна врска со мал "ping". Затоа професионалните гејмери секогаш бираат оптички интернет.

 • Видео стриминг

  Сега не е проблем доколку повеќе членови во семејството гледаат видеа на интернет истовремено. Интернет брзината е доволна за сите!

 • Онлајн настава

  Бидете безгрижни со брз и стабилен интернет кој ќе го направи онлајн учењето, лесно како песна.

 • Работа од дома

  Со оптичкиот интернет вашата работа нема да "кочи", бидејќи вашето дете во моментот следи онлајн настава или гледа видеа на интернет.

Проверете дали има оптика во Вашиот дом!

  SPORT
  Sportovi Levo
  Sportovi Desno
  TV LOGOA

  Ти треба телевизија со сите спортски содржини на едно место?

  Како да нарачате?

  Онлајн преку веб-страницата

  Онлајн преку веб-страницата

  Нарачајте онлајн со пополнување на формата за даден пакет за кој сте заинтересирани.

  Продажни места

  Продажни места

  Дознајте каде се може да случите договор за нашите услуги.
  Кликни тука

  Телефонска нарачка

  Телефонска нарачка

  Јавете се во контакт центарот и телефонски склучете договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
  02/ 55 11 155
  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.