MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

TrioFiber Optima

оптички интернет + neoTV

1.290ден./мес. со ДДВ

Карактеристики

Телевизија

 • До 79 вклучени (40 HD) канали
 • Android™ ТВ уред со пристап до Google Play
 • neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет)
 • neoTV на вашиот компјутер
 • 6 часа простор за снимање на програмата во живо

Интернет

 • Брзина до 50 Mbps/50 Mbps (download/upload)*
 • 5000GB вклучен интернет-сообраќај
 • Вклучен WiFi рутер
 • Динамичка IP адреса

Телефонија

 • Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ
 • Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно
 • Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно
 • Интервал на тарифирање на 1 минута по редовен ценовник
 • Пренос на број – бесплатно

Слики/документи

500 MB слики/док. = 1'23''

Видео содржина

1GB видео = 2'51''

Активирај Арена Спорт и гледај го најпрестижниот спорт во HD!

 • UEFA Лигата на шампиони,
 • UEFA Лига Европа,
 • Италијанското првенство Serie A,
 • Француско првенство Ligue 1,
 • Ракометната EHF Лига на шампиони,
 • Кошаркарската NBA и ABA лига
 • Современ концепт на интерактивна телевизија

  Модерниот живот бара модерен пристап во гледањето телевизија. NeoTV го овозможува токму тоа. Освен што ги овозможува сите погодности, како паузирање, премотување и снимање на програмата во живо, вклучувајќи електронски програмски водич, neoTV сите овие бенефити ги нуди на било кој уред и насекаде каде што има интернет.

  Вклучено во сите претплати​

  NEOTV НА 2 СМАРТ УРЕДИ​

  Со инсталирање neoTV апликацијата корисникот може да гледа ТВ секаде каде што има интернет пристап.

  ANDROID ТВ УРЕД

  ТВ уред кој овозможува пристап до безброј апликации и го претвора телевизор во мини компјутер.

  БРЗА ИНСТАЛАЦИЈА

  Корисникот ја подигнува опремата при потпишување на договор и веднаш може да ја инсталира и да ја користи услугата.

  БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

  Со сите пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на НЕОТЕЛ.

  24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За било какви проблеми со услугата достапна е 24 часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  Опрема

  ZTE ZXHN F660 PON ONT

  Android™ - ТВ уред

  Како да нарачаш?

  Продажни места

  Продажни места

  Дознај каде се може да случиш договор за нашите услуги.
  Кликни тука

  Телефонска нарачка

  Телефонска нарачка

  Јави се во контакт центарот и телефонски склучи договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
  02/ 55 11 155

  Провери дали има оптика до твојот дом!

   Често Поставувани Прашања (ЧПП)

   За колку време се врши инсталација на услугите?

   За секоја локација е различно, но во просек инсталацијата на оптичките пакети трае околу 15 работни дена.

   Како се врши инсталацијата?

   Доколку во вашиот објект нема инфраструктура на Неотел, тогаш наши екипи ја поставуваат. Вообичаено оптичиот кабел влегува во вашиот дом со бушење на ѕидот каде што е влезната врата и кабелот се спроведува до договорена точка, најчесто каде шти се наоѓа телевизискиот уред. Екипите се задолжени да го спроведат максимално професионално и по завршување на активностите да ја вратат во првобитната состојба. Секако спроведувањето на инфраструктурата е на товар на операторот.

   Дали се наплаќа за инсталација на услугата?

   Со договор на 2 или 1 година нема еднократен трошок за инсталација додека кај договорите на неопределено време има еднократен трошок од 1490 ден.

   На кај начин се врши приклучувањетот?

   Станува збор за инсталација со оптички кабел, кој преку оптичките влакна, најбрзо пренесува податоци и нуди многу брз и стабилен интернет за разлика од било кој друг начин на приклулок. Наши екипи задолжени за инсталацијата, најпрофесионално ќе ја спроведат и ќе постават рутер на локацијата која што ќе ја договорите.

   Дали интернет-сообраќајот е неограничен?

   Интернет сообраќајот е ограничен на 5TB (5000GB) , по надминување на истите брзината се намалува на 2Mbps. Во просек,  корисниците трошат околу 200-300GB месечно такашто овие 5000 GB се практично неограничен сообраќај.

   Дали брзината на интернетот е константна?

   Брзината на интернет пристапот не е загарантирана и истата може да зависи од повеќе фактори како што се: јачината на сигналот, бројот на корисници кои користат во моментот, брзината на веб страницата на која се пристапува, оптовареноста на интернет мрежата, конфигурацијата на уредот од кој пристапува претплатникот и други фактори.

   Дали конекцијата добра за онлајн гејминг?

   Нема да згрешите доколку одберете оптички пакет од Неотел. Она што не разликува од останатите е добрата поврзаност со светските точки со најкратка патека на движење што овозможува минимален пинг кој е особено битен при играње на онлајн игри.

   Што е потребно за да се склучи договор?

   Потребно да дојдете во нашиот салон или кај нашите продажни партнери и со вас да понесете лична карта и сметка од струја или вода за да ја потврдиме адресата на која сакате да ја инсталирате услугата.

   Дали може пред време да се прекине услугата?

   Услугата може да се прекине доколку не е исполнето она кое ви го гарантира Неотел или доколку сакате да ја прекинете пред време се плаќаат пенали во зависност од периодот преостанат до истекување на договорот.

   Дали има тест период на услугите?

   За жал, Неотел не нуди тест период на услугите. Сметаме дека оптичкиот интернет кој го нудиме е со врвен квалитет и досега не сме имале поплаки од корисниците во поглед на квалитет на оваа услуга.

   small_c_popup.png

   Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.