MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155   Kontakt   Односи со оператори

Search
Анти-DDoS
Анти-DDoS
Запрете ги нападите уште во првата минута
Office 365
Microsoft 365
Сите канцелариски алатки во Вашиот џеб
Електронска сметка
АКТИВИРАЈ ЕЛЕКТРОНСКА СМЕТКА
Добиј ја директно во твоето електронско сандаче
Професионален хостинг
ПРОФЕСИОНАЛНИ ХОСТИНГ УСЛУГИ

24/7 техничка поддршка
Резервна копија (back-up)
Брзи и стабилни сервери
Безбеден дата центар

Оптички пакети

Брзини до 300 Mbps
Неограничен интернет
Бесплатна телефонска линија
neoTV и во вашата канцелација

previous arrow
next arrow
Анти-DDoS
Office 365
Електронска сметка
Професионален хостинг
Оптички пакети
previous arrow
next arrow

SHPEJTËSI DERI NË
300 Mbps

Internet optik jashtëzakonisht stabil dhe super i shpejtë.

DATA QENDRA

Data qendër kolokacioni, i dizajnuar sipas standardeve të larta Tier 3+.

TARIFIMI PËR SEKONDË

Shpenzime më të ulta për 50% për telefoni fikse.

tab

QASJE SIMETRIKE

Qasje profesionale interneti me shpejtësi të garantuar simetrike.

Tarifimi për sekondë

Për dallim nga tarifimi për minutë ne paguajmë për sekondë. Çdo bisedë paguhet aq sa keni biseduar.

50%

FATURA MË TË ULËTA

Internet qasje simetrike

Nëse keni më shumë kompjuterë të lidhur në rrjet, është shumë e rëndësishme të keni internet cilësor me shpejtësi të lartë dhe simetrike. Lidhja cilësore do t’ju mundësojë internet lidhje të shkëlqyer me shfrytëzim maksimal të resurseve.

Qendër virtuale telefonike

Kurseni në shpenzime për qendër telefonike dhe aktivizoni atë virtuale të cilën si promocion e fitoni me pakot e reja optike.