MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155    Контакт  Односи со оператори

Search

Одберете пакет идеален за вашата компанија

БРЗИНА ДО 300 Mbps

НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ

tab

СИМЕТРИЧЕН ПРИСТАП

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Office Fiber 100

Договор на 2 години.
1.590 ДЕН. месечно
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • IP Centrex - до 3 локали
 • Неограничено во мрежата на НЕОТЕЛ
 • Тарифирање по секунда
 • Вклучен хостинг пакет

Office Fiber 200

Договор на 2 години.
1.990 ДЕН. месечно
 • До 200 Mbps / 200 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • IP Centrex - до 5 локали
 • Неограничено во мрежата на НЕОТЕЛ
 • Тарифирање по секунда
 • Вклучен хостинг пакет

Office Fiber 300

Договор на 2 години.
2.990 ДЕН. месечно
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • IP Centrex - до 5 локали
 • Неограничено во мрежата на НЕОТЕЛ
 • Тарифирање по секунда
 • Вклучен хостинг пакет

Симетричен интернет пристап

Ако имате повеќе компјутери поврзани во мрежа, исклучително важно е да имате квалитетен интернет со големи и симетрични брзини. Квалитетна врска ќе им овозможи беспрекорна интернет поврзаност со искористување на максималните ресурси.

Виртуелна телефонска централа

Заштедете на трошоци на телефонска централа и активирајте виртуелна која промотивно ја добивате вклучена во новите оптички пакети.

Тарифирање по секунда

За разлика од тарифирањето по минута ние наплаќаме по секунда. Секој разговор се наплаќа точно колку што разговарате.

50%

ПОНИСКИ ФАКТУРИ

Проверете дали има оптика на Вашата локација!

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.