Për ne  /  NEOTEL partner i shitjes

Partnerët

 • Anhoç- QTQ Shkup

  Adresa:
  QTQ Kati përdhes, Shkup
  Telefon: 02/3215-068
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-20:30
  e shtunë 09:00-20:00
  www.anhoch.com
 • Anhoç QT Bunjakovec Shkup

  Adresa:
  QT Bunjakovec Kati përdhes, Shkup
  Telefon: 02/3217-528
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-20:30
  e shtunë 09:00-16:00
  www.anhoch.com
 • Anhoç – Vero Qendër Shkup

  Adresa:
  Vero Qendër Kati përdhes, Shkup
  Telefon:
  02/3232-632
  Orari i punës:
  Çdo ditë 10:00-22:00
  www.anhoch.com
 • Anhoç – City Mall Скопје

  Adresa:
  City Mall, Kati përdhes, Shkup
  Telefon:
  02/3051-340
  Orari i punës:
  Çdo ditë 10:00-22:00
  www.anhoch.com
 • Anhoç – QT Ramstor Shkup

  Adresa:
  QT Ramstor Kati përdhes, Shkup
  Telefon:
  02/3119-881
  Orari i punës:
  Çdo ditë 10:00-22:00
  www.anhoch.com
 • Anhoç – QT Biser Shkup

  Adresa:
  TЦ Бисер – Lagjja Aerodrom
  Telefon: 02/2451-407
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-21:00
  e shtunë 10:00-16:00
  www.anhoch.com
 • Anhoç – Ohër

  Adresa:
  Bul. Makedonski Prosvetiteli – Ohër nr. 13а
  Телефон: 046/260-442
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-21:00
  e shtunë 09:00-17:00
  www.anhoch.com
 • Neotel Net ShPK Manastir

  Adresa:
  rr. Vienska nr. 16, Manastir
  Telefon:
  047/550 010
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 08:00-16:00
 • NET dhe КОМ ShPK
  Sh. Nikollë

  Adresa:
  Koço Racin nr. 35, Sh. Nikollë
  Telefon: 032/440-336
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-17:30
  e shtunë 09:00-14:00
  www.netcom.com.mk
 • NINEKS Strumicë

  Adresa:
  Mlladinska 146,Strumicë
  Telefon: 034/327-123
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-17:00
  e shtunë 09:00-15:00
  www.nineks.com.mk
 • DARS Kompjuterë ShPKNJP
  Kratovë

  Adresa:
  Goce Dellçev nr. 55, Kratovë
  Telefon: 076/977-340
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-19:00
  e shtunë 09:00-14:00
 • Media Net – Kocani

  Adresa:
  Dimitar Vlahov B.B. (GTC Bllok А), Kocani
  Telefon: 033/279-961
  www.media.net.mk
 • К-Net Kumanovë

  Adresa:
  rr. Tane Georgievski B.B., Kumanovë
  Telefon:
  031/ 550 550
  www.k.net.mk
 • Neon Sisteme Tetovë

  Adresa:
  rr. Ilindenska 215, Tetovë
  Telefon: 044/ 550 315
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-17:00
  www.neon.mk
 • Intek Strugë

  Adresa:
  rr. Prleterski Brigadi, Strugë
  Telefon: 046/ 552 550; 075/ 287 622
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-20:00 e shtunë 09:00-20:00
  www.intek.com.mk
 • Advansd Digitall Netvork Kërçovë

  Adresa:
  rr. Aleksandri i Maqedonisë B.B., Kërçovë
  Telefon:
  045/ 550 500
 • ММ komerc – Gostivar

  Adresa:
  rr. Ilindenska 130, Gostivar
  Telefon:
  075/314-450
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-21:00
 • TIVOLI OHRID

  Adresa:
  Bul.Turisticka 36, Ohrid
  Telefon: 046/ 279 495
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 10:00-15:00 18:00-21:00
  e shtunë 10:00-15:00
 • Bit Sisteme Veles

  Adresa:
  rr. Ilindenska 4, Veles
  Telefon: 043/ 551 919
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 08:00-13:00 15:00-20:00
  e shtunë 09:00-13:00
 • Kortek MB Shkup

  Adresa:
  Bul. Marks dhe Engels nr. 3/6-4, Shkup
  Telefon:
  02/ 3239 977
 • Relisys Shkup

  Adresa:
  rr. Prashka nr.23, Shkup
  Telefon:
  02/3131 102
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 08:00-16:00
Дознајте повеќе на (02) 55 11 188 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме