Shërbime tjera  /  Regjistrimi i domenit

Regjistrimi/ripërtëritja e domenit

Neotel-i mundëson zgjidhje të plotë për fillimin e prezantimit tuaj në internet nëpërmjet ueb faqes. Në marrëveshje me MARnet Neotel-i është regjistër zyrtar për zonën e domenit MK (Maqedonisë). Në përputhje me Rregulloren për organizim dhe administrim me domenin kulmor të Maqedonisë MK bëjmë regjistrimin e domeneve ekzistues si edhe ripërtëritje të domeneve tashmë ekzistues.
logo
Kohëzgjatja e kontratës Regjistrimi Ripërtëritja
.mk/.мкд
.com.mk
.net.mk
.org.mk
.edu.mk
.inf.mk
1 vit 850 den. 650 den.
2 vite 1.480 den. 1.280 den.
3 vite 2.090 den. 1.890 den.
4 vite 2.680 den. 2.480 den.
5 vite 3.250 den. 3.050 den.
6 vite 3.800 den. 3.600 den.
7 vite 4.330 den. 4.130 den.
8 vite 4.840 den. 4.640 den.
9 vite 5.330 den. 5.130 den.
10 vite 5.800 den. 5.600 den.
*Çmimet janë pa TVSH 18% të përfshirë.

Shërbime tjera  /  Audio striming

Bëhuni ende më të arritshëm te dëgjuesit tuaj dhe filloni me audio striming profesional, i cili do të qaset te publiku juaj i internetit.
Numri maksimal i dëgjuesve në një çast të njëjtë
Bitrate 100 200 300 400 500
64 kbps 1.490 den. 1.790 den. 1.990 den. 2.190 den. 2.490 den.
128 kbps 1.590 den. 1.890 den. 2.090 den. 2.290 den. 2.590 den.
256 kbps 1.690 den. 1.990 den. 2.190 den. 2.390 den. 2.690 den.
*Çmimet janë dhënë si parapagesë mujore dhe nuk përfshijnë 18% TVSH. Të njëjtat janë dhënë për kontratë për 1 vit, si kohëzgjatje minimale e shërbimit.