LAJME  /  Вести за домашни корисници

Ndryshim i kanaleve

Të nderuar abonentë,

Ju informojmë që, nga 1.3.2018, kanalet Orlando Kids, Mini Ultra dhe Ultra do të zëvendësohen me Fight Channel, IDJ TV, Vavoom dhe Pikaboo.
Kanalet do të jenë në dispozicion për të gjithë abonentët ekzistues dhe të ardhshëm.

Me respekt,
NEOTEL, ShPK

Ndryshim i kanaleve

Ndryshim i kanaleve

Ndryshim i kanaleve

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме

[recaptcha]