Përzgjidhni një nga TV pakot tona me internet super të shpejtë

1.190 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

neoTrio 10

neoTV
Deri në 81 TV kanale
neoTV në 2 aparate smart
Android TV aparat
neoNet
Deri në 10 Mbps/1 Mbps
Internet i pakufizuar
Më shumë
1.290 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

neoTrio 20

neoTV
Deri në 91 TV kanale
neoTV në 2 aparate smart
Android TV aparat
neoNet LTE
Deri në 20 Mbps/2 Mbps
1000 GB trafik i përfshirë interneti
Rekomanduar!
Më shumë

Optike pako

1.490 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

neoTrio 50

neoTV
Deri në 81 TV kanale
neoTV në 2 aparate smart
Android TV aparat
neoNet Fiber
Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
5000 GB internet i përfshirë
Më shumë
1.990 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

neoTrio 100

neoTV
Deri në 91 TV kanale
neoTV në 2 aparate smart
Android TV aparat
neoNet Fiber
Deri në 100 Mbps / 100 Mbps
5000 GB internet i përfshirë
Më shumë
2.590 den./në muaj.*

neoTrio 300

neoTV
Deri në 91 TV kanale
neoTV në 2 aparate smart
Android TV aparat
neoNet Fiber
Deri në 300 Mbps/300 Mbps
1000 GB trafik i përfshirë interneti
Më shumë
3.490 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

neoTrio Total

neoTV
Deri në 91 TV kanale
neoTV në 2 aparate smart
Android TV aparat
neoNet Fiber
Deri në 1 Gbps/1 Gbps
10000 GB trafik i përfshirë interneti
Më shumë

Çka është neoTV?

Koncept bashkëkohor i televizionit interaktiv

Mënyra bashkëkohore e jetesës kërkon qasje bashkëkohore në shikimin e televizionit. NeoTV e mundëson pikërisht këtë. Përveç që i mundëson të gjitha volitshmëritë, siç është pauzimi, ecja para-mbrapa dhe incizimi i programit të drejtpërdrejtë, duke përfshirë edhe udhëzuesin programor elektronik, neoTV të gjitha këto përfitime i ofron në cilindo aparat dhe kudo ku ka internet.
english_app_rgb_border (2)as
Klikoni dhe kënaquni me ueb versionin e aplikacionit.
SHIKO NEOTV ONLAJN

Përmbajtje

Përzgjedhja e kanaleve është bërë duke i marrë parasysh interesat e shikuesve të ndryshëm dhe në këtë mënyrë është bërë seleksionim i kanaleve argëtuese, filmike, sportive dhe informative. Gjithsesi se kjo nuk është lista finale e kanaleve dhe e njëjta do të vazhdojë të rritet me kalimin e kohës dhe interesat e spektatorëve.
HD
250px-Logo_of_the_Macedonian_Television_2012.svg
250px-Logo_of_the_Macedonian_Television_2012_-_second_channel.svg
2000px-Logo_of_Kanal_5.svg
HD
2000px-Logo_of_Sitel.svg
HD

alfa-tv-mk

24_vesti_logo
HD

telma_logotip_kirilica_pozitiv_rgb_1_converted

HD

Alsat_M.svg

HD

Shenja logo
kanal5plus
mktv3
nasa-tv-logo
HD

Tera televizija LOGO transparent KOCKA*
mktv3
SK_1_RGB
HD

SK_2_RGB

HD

SK_3_RGB

SK4
SK5
SK6
SK_GOLF_RGB
Lov i ribolov
Fight Channel
MK

FOX

MK

MK

MK

logos-big_0038_FOX-CRIME_Logo-COLOR-200x113

MK

2000px-MTV_Dance.svg
2000px-MTV_Hits.svg
Mtv_rocks.svg
Vh1_classic
VH1_logo.svg
Trace_Urban_logo_2010.svg
grand_logo_3d
grand_logo_3d
FIGHTBOX_HD_stary_font
IDJ TV
MK

24-kitchen

MK

travelchannel_nieuwlogo

MK

Tlc_logo_discovery.svg

HD

TraceSSLogo

HD

arte-hd

Cartoon_Network_logo.svg
Boomerang_2014_logo.svg
MK

da_vinci_learning_630x355

Nickelodeon_logo
nickjr-logo-200x200
jimjam-logo
Pikaboo
MK

National-Geographic-logo

MK

DSC_pos

MK

2000px-Nat_Geo_Wild_Variante_Logo.svg

MK

animal-planet-logo

MK

Viasat_history

MK

viasat-explorer

MK

viasat-nature-logo

HD

Russia_Today_Doc_HD

cnn-logo-square
filmbox_plus_cz
HD

france-2-hd

rai-uno
rai-duo
sat-1
Russia_24
RTR_Planeta
Logo_of_TRT1_(Türkiye_Radyo_Televizyon).svg
RTL Television
HD

N1teleLogo

Logo_HRT.svg
bnt_world
Logo_HRT.svg
bnt_world
Radio-Televizija-Srbije-Logo.svg
HD

al-jazeera-logo

Цената за пакетот Балкан+ е 99 ден./мес.
filmbox_plus_cz
HD

FASHIONBOX_HD

HD

FASTandFUNBOX_HD

HD

FBExtraHD_logo

HD

FIGHTBOX_HD_stary_font

Filmbox_arthouse_pl
HD

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
HD

EROX_HD

HD

EROXXX_HD_CMYK

Цената за пакетот Филмбокс е 250 ден./мес.
filmbox_plus_cz
HD

HD

FBExtraHD_logo

FIGHTBOX_HD_stary_font
Filmbox_arthouse_pl

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
EROX_HD
EROXXX_HD_CMYK
EROX_HD
EROX_HD
HD

Цената за пакетот Дигиталб Basic е 100 ден./мес.
HD

filmbox_plus_cz

HD

FASHIONBOX_HD

HD

FASTandFUNBOX_HD

FBExtraHD_logo

FIGHTBOX_HD_stary_font

FBExtraHD_logo

Filmbox_arthouse_pl

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
HD

EROXXX_HD_CMYK

Цената за пакетот Дигиталб Family е 250 ден./мес.
HD

filmbox_plus_cz

HD

filmbox_plus_cz

HD

FASHIONBOX_HD

HD

FASTandFUNBOX_HD

FBExtraHD_logo

FBExtraHD_logo

FIGHTBOX_HD_stary_font
Filmbox_arthouse_pl

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

EROXXX_HD_CMYK

Цената за пакетот Дигиталб Total e 350 ден./мес.
*Aktivizimi i TV pakove plotësuese bëhet me nënshkrimin e Aneksit të Kontratës në sallonin e shitjes. Kohëzgjatja e shfrytëzimit të pakove plotësuese është minimum 1 (një) muaj. TV pakot plotësuese mund t'i kyçë çdo shfrytëzues i cili ka lidhur marrëveshje për pako neoTrio. Në rast se ç'aktivizohen para kohe, parapaguesi është i obliguar ta paguajë gjithë muajin. TV pakot plotësuese, tërësisht ose pjesërisht mund të ndryshohen në përmbajtje gjatë kohëzgjatjes së marrëveshjes, varësisht nga oferta e Neotel-it dhe varësisht nga marrëveshjet e lidhura me pronarët e të drejtave mbi kanalet, varësisht nga rregullativa ligjore dhe ngjashëm. Pakot Digitalb janë në dispozicion vetëm në një aparat (NeoTV set top box). Në rast se Parapaguesi dëshiron të shfrytëzojë aparat plotësues (NeoTV set top box), duhet të blejë edhe një pako plotësuese Digitalb. Pakot Digitalb nuk janë në dispozicion në aparatet e mençur (Smartfonë ose tabletë).

Karakteristikat

Televizion interaktiv

NeoTV i mundëson të gjitha volitshmëritë që i ofron IP televizioni. Me të mund të pauzoni, mund ta ecni kanalin para-mbrapa ose të caktoni incizim të programit të drejtpërdrejtë nëpërmjet udhëzuesit programor elektronik (EPG). Gjithsesi, janë të përfshira opsionet për kontroll prindëror, incizim të gjithë programit të kanaleve nacionale nga tre ditët e fundit, si edhe mundësi për dëgjimin e radiostacioneve. icons
k1

Përshtatja për shfrytëzues

Falë platformës,neoTV mundëson përshtatje të përmbajtjeve të preferuara të cilat shfrytëzuesi dëshiron t'i shikojë sipas dëshirës së vet. Ajo që këtë mundësi e bën ende më të mire është që në një televizor mund të ketë më shumë profile me rregullime të ndryshme, ashtu që sipas asaj se kush është paralajmëruar në aplikacionin neoTV në kanalet e preferuara do të shfaqen ato programe të cilat i ka përzgjedhur shfrytëzuesi.
k2

Mini kompjuter

Aparati neoTV është tekstualisht mini kompjuteri i ri në shtëpinë tuaj. Thjesht ndërlidhni mi optik the tastierë dhe me to punoni si në çdo kompjuter tjetër. Për komfor ende më të madh ndërlidhni mi dhe tastierë pa tel dhe thjesht relaksohuni në kolltukun tuaj dhe filloni të kërkoni nëpër internet, të punoni në dokumentet tuaja ose kontrolloni postën tuaj elektronike. icons-minipc
k3

Media-qendër

Televizori juaj fitoi funksion të ri. Nuk ka nevojë ta ndizni kompjuterin tuaj për t'i shikuar fotografitë ose video incizimet tuaja nga pushimi i fundit. Ndërlidhni hard-diskun tuaj portativ ose kartelën mikro SD me aparatin neoTV dhe ndani fotografitë dhe videot me më të afërmit e juaj.
k4

Video thirrje

Me aparatin e neoTV është gjithnjë më thjesht dhe më afër. Tani, me ndërlidhjen e ueb kamerës me mikrofon të instaluar, mund të komunikoni me më të afërmit e juaj sado larg që të jenë ato. Falë aplikacioneve komunikuese në dispozicion, realizoni video thirrje në cilëndo kohë.
k5

Aparat

NeoTV shfrytëzon aparat të bazuar mbi Android™ i cili ofron mundësi të përparuara dhe shikimin e televizionit е vendos në një nivel më të lartë. I njëjti punon si për LCD televizorët e ri ashtu edhe për televizorët CRT.

ured-interaktivna-televizija
151230DIV_1100_NeoTV_MicroSite_UredIkoni

Aplikacione të shumta

NeoTV aparati i bazuar mbi platformën Android™ mundëson instalim të të gjitha aplikacioneve të cilat i përdorni edhe në celularin tuaj. Tani, çdo aplikacion të dëshiruar nga Google Play Store mund ta shkarkoni dhe ta shfrytëzoni*. E lëmë në imagjinatën tuaj gjithë atë që mund ta bëni me aparatin neoTV.

interaktivna-televizija