Për ne  /  NEOTEL partner i shitjes

 • Anhoç- QTQ Shkup

  Adresa:
  QTQ Kati përdhes, Shkup
  Telefon: 02/3215-068
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-20:30
  e shtunë 09:00-20:00
  www.anhoch.com
 • Anhoç QT Bunjakovec Shkup

  Adresa:
  QT Bunjakovec Kati përdhes, Shkup
  Telefon: 02/3217-528
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-20:30
  e shtunë 09:00-16:00
  www.anhoch.com
 • Anhoç – Vero Qendër Shkup

  Adresa:
  Vero Qendër Kati përdhes, Shkup
  Telefon:
  02/3232-632
  Orari i punës:
  Çdo ditë 10:00-22:00
  www.anhoch.com
 • Anhoç – City Mall Скопје

  Adresa:
  City Mall, Kati përdhes, Shkup
  Telefon:
  02/3051-340
  Orari i punës:
  Çdo ditë 10:00-22:00
  www.anhoch.com
 • Anhoç – QT Ramstor Shkup

  Adresa:
  QT Ramstor Kati përdhes, Shkup
  Telefon:
  02/3119-881
  Orari i punës:
  Çdo ditë 10:00-22:00
  www.anhoch.com
 • Anhoç – QT Biser Shkup

  Adresa:
  TЦ Бисер – Lagjja Aerodrom
  Telefon: 02/2451-407
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-21:00
  e shtunë 10:00-16:00
  www.anhoch.com
 • Anhoç – Ohër

  Adresa:
  Bul. Makedonski Prosvetiteli – Ohër nr. 13а
  Телефон: 046/260-442
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-21:00
  e shtunë 09:00-17:00
  www.anhoch.com
 • Neotel Net ShPK Manastir

  Adresa:
  rr. Vienska nr. 16, Manastir
  Telefon:
  047/550 010
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 08:00-16:00
 • NET dhe КОМ ShPK
  Sh. Nikollë

  Adresa:
  Koço Racin nr. 35, Sh. Nikollë
  Telefon: 032/440-336
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-17:30
  e shtunë 09:00-14:00
  www.netcom.com.mk
 • NINEKS Strumicë

  Adresa:
  Mlladinska 146,Strumicë
  Telefon: 034/327-123
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-17:00
  e shtunë 09:00-15:00
  www.nineks.com.mk
 • DARS Kompjuterë ShPKNJP
  Kratovë

  Adresa:
  Goce Dellçev nr. 55, Kratovë
  Telefon: 076/977-340
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-19:00
  e shtunë 09:00-14:00
 • Media Net – Kocani

  Adresa:
  Dimitar Vlahov B.B. (GTC Bllok А), Kocani
  Telefon: 033/279-961
  www.media.net.mk
 • К-Net Kumanovë

  Adresa:
  rr. Tane Georgievski B.B., Kumanovë
  Telefon:
  031/ 550 550
  www.k.net.mk
 • Neon Sisteme Tetovë

  Adresa:
  rr. Ilindenska 215, Tetovë
  Telefon: 044/ 550 315
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-17:00
  www.neon.mk
 • Intek Strugë

  Adresa:
  rr. Prleterski Brigadi, Strugë
  Telefon: 046/ 552 550; 075/ 287 622
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-20:00 e shtunë 09:00-20:00
  www.intek.com.mk
 • Advansd Digitall Netvork Kërçovë

  Adresa:
  rr. Aleksandri i Maqedonisë B.B., Kërçovë
  Telefon:
  045/ 550 500
 • ММ komerc – Gostivar

  Adresa:
  rr. Ilindenska 130, Gostivar
  Telefon:
  075/314-450
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 09:00-21:00
 • TIVOLI OHRID

  Adresa:
  Bul.Turisticka 36, Ohrid
  Telefon: 046/ 279 495
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 10:00-15:00 18:00-21:00
  e shtunë 10:00-15:00
 • Bit Sisteme Veles

  Adresa:
  rr. Ilindenska 4, Veles
  Telefon: 043/ 551 919
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 08:00-13:00 15:00-20:00
  e shtunë 09:00-13:00
 • Kortek MB Shkup

  Adresa:
  Bul. Marks dhe Engels nr. 3/6-4, Shkup
  Telefon:
  02/ 3239 977
 • Relisys Shkup

  Adresa:
  rr. Prashka nr.23, Shkup
  Telefon:
  02/3131 102
  Orari i punës:
  e hënë – e premte 08:00-16:00

Për ne  /  Kontakt

LOKACIONI

Neotel ShPK – Shkup
Bul. Kuzman Josifoski Pitu nr. 15,
1000 Shkup, Maqedoni

TELEFONI KONTAKTUES

Shfrytëzues privatë – salloni i shitjes

+ 389 (2) 55 11 155

Shfrytëzues afaristë

+ 389 (2) 55 11 188

Përkrahje teknike

+389 (2) 55 11 111

ORARI I PUNËS

Nga e hëna deri të premten ora 08ч – 16.

Salloni NEOTEL
Nga e hëna deri të premten ora 09 – 20
E shtunë nga ora 9:30 – 15:30

DËRGO MESAZH


[recaptcha]

Për ne  /  PËR NEOTEL-in

Histori

ShPK Neotel është operator i telekomunikacioni i formuar në vitin 2004 me kapital maqedonas nga IT kompania me renome, Neokom ShA. Më shumë se 10 vite ofron në treg një spektër të gjerë shërbimesh nga fusha e qasjes së internetit të brezit të gjerë, telefonisë, linjave të huazuara, hostimit dhe kolokacionit të paisjes. Fillon duke ofruar shërbime për shfrytëzuesit afaristë me kapacitet jo më të madh se disa megabajtë në sekondë (Mbps), ndërsa sot ofron shërbime për shfrytëzuesit afaristë dhe vendorë nëpërmjet teknologjisë pa tel WiMAX dhe rrjetit optik vetjak me kapacitet gigabiti (Gbps).

isne38

Ekip profesional

Në Neotel punon kuadër me kualifikim të lartë i cili i ndjek vazhdimisht trendët teknologjike botërore. Falë të punësuarve të vet me profesionalizëm të njohur në fushën e telekomunikacionit, Neotel-i është i njohur për novatorizmin e vet dhe të qenët i hollësishëm në gjetjen e zgjidhjeve të specializuara dhe funksionale për shfrytëzuesit e vet.

53_MTU0MyAtIENsaWVudHM

Arritshmëria e serviseve

Si provajder (furnizues) interneti, në treg jemi të pavarur për sa i përket kapacitetit të internetit, respektivisht, kemi në dispozicion më shumë interkonektime ndërkombëtare me anë të rrjetit optik vetjak. Me zhvillimin e rrjetit optik vetjak dhe të radiorrjetit, serviset tona të cilësisë së lartë janë të arritshme në pjesën më të madhe të territorit të Republikës së Maqedonisë.
Si operator i vetëm WiMAX në Maqedoni, shërbimet tona pa tel janë të arritshme në qytetet më të mëdha të shtetit, me plan për zgjerim gjatë viteve. Përveç shërbimeve standarde fikse të qasjes në internet dhe të telefonisë fikse, rrjeti WiMAX i Neotel-it ofron edhe internet portativ nëpërmjet modemit USB i cili mundëson shfrytëzim të internet konektimit gjithandej ku ka mbulim me sinjal.
Kemi në dispozicion zgjidhje të ndryshme të teknologjisë së lartë me qëllim që të jemi më të arritshëm te të githë shfrytëzuesit dhe të sigurojmë cilësi më të mirë të shërbimeve tona, që është e njohur mirë për klientët tanë shumëvjeçarë.
Përveç teknologjisë pa tel WiMAX dhe ndërlidhjes optike, ne ofrojmë edhe qasje asimetrike (ASDL), me ç’rast shërbimet tona të telekomunikacionit janë më të arritshme në tërë territorin e Republikës së Maqedonisë.

6_MDEyMjhh (1)

Vizioni

Vizioni ynë është të na njohin si lider në fushën e telekomunikacioneve në Republikën e Maqedonisë, duke ofruar kombinim të cilësisë më të mirë dhe çmimeve të arsyeshme për shërbimet e ofruara. Parimet tona janë të përgjegjshme, të bazuara mbi vlera të vendosura fort dhe mbi parimet afariste. Shërbimet që i ofrojmë paraqesin pjesë të rëndësishme të përditshmërisë, si arsimi, puna dhe kënaqësitë, përmes të cilave synojmë kah një botë me mundësi më të mira.

content

Misioni

Misioni ynë është që shfrytëzuesve tanë vendorë dhe afaristë, t’u sigurojmë qasje cilësore te shërbimet tona të telekomunikacionit, të cilat do t’u mundësojnë komunikim të thjeshtë dhe efikas, ndërsa njëkohësisht, t’i sigurojë standardet e domosdoshme për mbrojtjen e ambientit jetësor.

black_target

Për ne  /  Politika për IMS

Politikë për menaxhim me cilësinë dhe ambientin jetësor

Politika për cilësi e Neotel-it SHPK është sigurimi i nivelit të lartë të kënaqësisë te shfrytëzuesit, nëpërmjet distribuimit të produkteve profesionale, cilësore dhe konkurrente, në fushën e telekomunikimeve, njëkohësisht, duke mbajtur llogari për arritjet më të reja në teknologjitë informatike dhe për mbrojtjen e ambientit jetësor.

Neotel ShPK është e përkushtuar ndaj shfrytëzuesve të vet, duke i inkurajuar të punësuarit e vet ta implementojnë këtë politikë nëpërmjet parimeve në vijim:

 • Përqendrimi ndaj shfrytëzuesve, përmes të të kuptuarit të nevojave dhe dëshirave dhe përmes sigurimit të shërbimeve në përputhje me nevojat e tyre;
 • Përmirësim i vazhdueshëm i performancave dhe shërbimeve me qëllim të sigurimit të cilësisë dhe mbrojtjes së vazhdueshme të ambientit jetësor;
 • Krijimi i marrëdhënieve të partneritetit me furnizuesit me qëllim të përmbushjes së kërkesave tona lidhur me furnizimin cilësor dhe të vazhdueshëm me produkte;
 • Harmonizim me kërkesat ligjore dhe kërkesat tjera për mbrojtjen e ambientit jetësor;
 • Mbrojtje nga ndotja nëpërmjet kontrollit të vazhdueshëm dhe zvogëlimit të ndotjes;
 • Ndikim mbi vetëdijen e njerëzve për rëndësinë e ruajtjes së ambientit jetësor;
 • Kujdesimi për ambientin jetësor, përkatësisht përmbajtje ndaj kërkesave të standardit, mirëmbajtjes dhe përmirësimit permanent të sistemit të menaxhimit me cilësi, në përputhje me kërkesat e sistemit të integruar të menaxhimit ISO 9001:2008 и 14001:2004
tuvcert