Internet

Prej internetit me shpejtësi marramendëse të garantuara dhe IP adresave statike, deri në internetin e rëndomtë portativ. Ofrojmë zgjidhje të ndryshme interneti të krijuara sipas nevojave të ndryshme afariste.

Më shumë

Telefoni

Është lehtë të kurseni kur paguani aq sa keni harxhuar. Telefoni me tarifim sipas sekondave, që mundëson zvogëlim efikas të faturave mujore edhe deri në 50%.

Më shumë

Hostim

Rrini të qetë dhe hostoni të dhënat tuaja në serverë të shpejtë dhe të qëndrueshëm, të vendosur në Maqedoni, ndërsa për çfarëdo problemi, keni në dispozicion përkrahje teknike prej 24 orësh.

Më shumë

Ndërlidhja

Me ndihmën e bashkëpunimit me partnerët tanë ndërkombëtarë, ofrojmë ndërlidhje të të dhënave nëpër tërë Evropën. Në shtet mundësojmë ndërlidhje me anë të rrjetit tonë me zhvillim të lartë.

Më shumë