Televizion  /  Çfarë është neoTV?

Ne ofrojmë koncept të ri të televizionit interaktiv i cili nuk është në dispozicion vetëm në televizorin tuaj. Tani, ju ofrojmë shikim në cilindo aparat smart kurdo që të dëshironi dhe kudo që dëshironi!

Çfarë është neoTV?

Koncept i ri i televizionit interaktiv!

Mënyra bashkëkohore e jetesës kërkon qasje bashkëkohore gjatë të shikuarit televizion. NeoTV e mundëson pikërisht këtë. Përveç që i mundëson të gjitha volitshmëritë e mënyrës bashkëkohore të të shikuarit televizion, siç është pauzimi, çuarja përpara ose prapa dhe incizimi i programit të drejtpërdrejtë, duke përfshirë edhe udhëzim programor elektronik, neoTV, të gjitha këto benefite i ofron në cilindo aparat dhe gjithkund ku ka internet.

k1

Televizion interaktiv

NeoTV i mundëson të gjitha volitshmëritë që i ofron televizioni IP. Me të, mund të pauzoni, mund të çoni përpara ose prapa ose të caktoni incizim të programit të drejtpërdrejtë me anë të udhëzuesit programor elektronik (EPG). Gjithsesi, janë të përfshira edhe opsionet për kontroll prindëror, incizime me tërë programin e kanaleve nacionale në tre ditët e fundit si edhe mundësi për dëgjimin e radiostacioneve. Ajo që e bën këtë mundësi ende më të mirë është se në një televizor mund të ketë më shumë profile me rregullime të ndryshme, ashtu që, sipas asaj se kush është paralajmëruar në aplikacionin neoTV, në kanalet e preferuara do të shfaqen ato programe të cilat i ka përzgjedhur shfrytëzuesi.

Aparat bashkëkohor për përvojën mëmbresëlënëse

NeoTV përdor aparat të bazuar në Android™ i cili ofron mundësi të avancuara dhe shikimin e televizionit e vendos në një nivel më të lartë. I njëjti funksionon si për televizorët e rinj LCD ashtu edhe për televizorët e vjetër CRT. Aparati neoTV i bazuar mbi platformën Android™ mundëson instalim të të gjitha aplikacioneve që i përdorni edhe në celularin tuaj. Aparati është tërësisht i hapur dhe mund tëshkarkoni dha të përdorni çdo aplikacion të preferuar nga Google Play Store.

ured-interaktivna-televizija

Dëshironi më shumë informata?

PARAQITUNI NË 02/55 11 155OSE LINI NUMËR KONTAKTI NË FUSHËN PËRKATËSE

[recaptcha]

Televizion  /  TV kanale

Bëmë një përzgjedhje të kanaleve më të shikuara, duke mos shikuar numrin e kanaleve si cilësi e neoTV-së, por cilësinë e kanaleve si karakteristikë e cila do të na bëjë të dallohemi nga të tjerët.

Pakoja e kanaleve: Bazike +

Kanalet e Maqedonisë

HD

250px-Logo_of_the_Macedonian_Television_2012.svg

250px-Logo_of_the_Macedonian_Television_2012_-_second_channel.svg
2000px-Logo_of_Kanal_5.svg
HD

2000px-Logo_of_Sitel.svg

HD

alfa-tv-mk

24_vesti_logo

HD

telma_logotip_kirilica_pozitiv_rgb_1_converted

HD

tv-nova

HD

Alsat_M.svg

HD

Shenja logokanal5plusSitel-3mktv3nasa-tv-logo
tvkoha1*

HD


Tera televizija LOGO transparent KOCKA*

Kanalet sportive

SK_1_RGB

HD

SK_2_RGB

HD

SK_3_RGB

SK4SK5SK6SK_GOLF_RGBLov i ribolov

Kanalet filmike

MK

FOX

MK

MK

MK

logos-big_0038_FOX-CRIME_Logo-COLOR-200x113

MK

Kanalet muzikore

2000px-MTV_Dance.svg2000px-MTV_Hits.svgMtv_rocks.svgVh1_classicVH1_logo.svg
Trace_Urban_logo_2010.svggrand_logo_3dFIGHTBOX_HD_stary_font

Kanalet argëtuese

MK

24-kitchen

MK

travelchannel_nieuwlogo

MK

Tlc_logo_discovery.svg

HD

TraceSSLogo

HD

arte-hd

Kanalet për fëmijë

Cartoon_Network_logo.svgBoomerang_2014_logo.svgctv_orlando-kids_s

MK

da_vinci_learning_630x355

MINI-ULTRANickelodeon_logonickjr-logo-200x200ULTRAjimjam-logo*

Kanalet dokumentare

MK

National-Geographic-logo

MK

DSC_pos

MK

2000px-Nat_Geo_Wild_Variante_Logo.svg

MK

animal-planet-logo

MK

Viasat_history

MK

viasat-explorer

MK

viasat-nature-logo

HD

Russia_Today_Doc_HD

Kanalet internacionale

cnn-logo-square
filmbox_plus_cz
HD

france-2-hd

rai-uno
rai-duo
sat-1
Russia_24
RTR_Planeta
Logo_of_TRT1_(Türkiye_Radyo_Televizyon).svg
RTL Television

Kanalet rajonale

HD

N1teleLogo

Logo_HRT.svgbnt_worldLogo_HRT.svgbnt_worldRadio-Televizija-Srbije-Logo.svg

HD

al-jazeera-logo

Pako plotësuese të kanaleve

Digitalb Basic pako

100 den./në muaj.*

filmbox_plus_cz
HD

HD

FBExtraHD_logo

FIGHTBOX_HD_stary_font

Filmbox_arthouse_pl

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
EROX_HD

EROXXX_HD_CMYK
EROX_HD
EROX_HD

HD

Digitalb Family pako

250 den./në muaj.*

HD

filmbox_plus_cz

HD

FASHIONBOX_HD

HD

FASTandFUNBOX_HD

FBExtraHD_logo

FIGHTBOX_HD_stary_font

FBExtraHD_logo

Filmbox_arthouse_pl

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
HD

EROXXX_HD_CMYK

Digitalb Total pako

350 den./në muaj.*

HD

filmbox_plus_cz

HD

filmbox_plus_cz

HD

FASHIONBOX_HD

HD

FASTandFUNBOX_HD

FBExtraHD_logo

FBExtraHD_logo

FIGHTBOX_HD_stary_font

Filmbox_arthouse_pl

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

EROXXX_HD_CMYK

Filmboks pako

Paketa është përfshirë në:
neoTrio Fix Optima, neoTrio Fix Ultra, neoTrio Fiber Optima, neoTrio Fiber Ultra
250 den./në muaj.

filmbox_plus_cz
HD

FASHIONBOX_HD

HD

FASTandFUNBOX_HD

HD

FBExtraHD_logo

HD

FIGHTBOX_HD_stary_font

Filmbox_arthouse_pl
HD

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
EROX_HD

HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

– Kanale me rezolucion HD

MK

– Kanale me përkthim me titra në gjuhën maqedonase

*Aktivizimi i TV pakove plotësuese bëhet me nënshkrimin e Aneksit të Kontratës në sallonin e shitjes. Kohëzgjatja e shfrytëzimit të pakove plotësuese është minimum 1 (një) muaj. TV pakot plotësuese mund ti bashkëngjisë çdo shfrytëzues i cili ka lidhur kontratë për pakon neoTrio. Në rast se deaktivizohen para kohe, parapaguesi është i obliguar ta paguajë tërë muajin. Përmbajtja e TV pakove plotësuese mund të ndryshohet tërësisht ose pjesërisht gjatë kohëzgjatjes së kontratës, varësisht nga oferta e Neotel-it dhe varësisht nga kontratat e lidhura me mbajtësit e të drejtave mbi kanalet, varësisht nga rregullativa ligjore dhe ngjashëm. Pakot Digitalb janë të arritshme vetëm në një aparat (NeoTV set top box). Në rast se Parapaguesi dëshiron të ndjekë edhe në aparat plotësues (NeoTV set top box), duhet të blejë edhe një pako plotësuese Digitalb. Pakot Digitalb nuk janë të arritshme në aparatet e mençura smart (Smartfon ose tabletë).