Internet  /  neoNET Fix

Fix 300

neoNet Fix

 • Shpejtësia deri në 10 Mbps / 1 Mbps (download/upload)*
 • Trafik interneti i përshirë prej 300 GB**
 • Ruter i përfshirë me WiFi
 • IP adresë dinamike

Shërbime plotësuese

 • Harxhime për intervenim në terren për mënjanim të defektit me faj të parapaguesit – 1.416 den.
 • Kompensim për instalim me ekip të Neotel – 1.490 den.
*Shpejtësia e qasjes në shërbimin e internetit mund të varet nga më shumë faktorë: shpejtësia e ueb faqes ku kërkohet qasje, ngarkimi i rrjetit global të internetit, konfiguracioni i kompjuterit të parapaguesit dhe faktorë tjerë. Në qoftë se nuk mund të arrihet shpejtësia e linjës e përcaktuar në pako, operatori obligohet ta sigurojë shpejtësinë më të madhe të mundshme, me ç’rast shpejtësia minimale e qarkullimit të të dhënave nuk do të jetë më e vogël se 5 Mbps /512 Kbps në 95% të kohës gjatë një muaji, në rastin kur nuk është tejkaluar trafiku i përfshirë i internetit.
**Pas tejkalimit të trafikut të internetit të përfshirë në pako, shpejtësia e qasjes zvogëlohet në 256/256 Kbps deri në përfundimin e muajit, ndërsa muajin e ardhshëm shpejtësia rikthehet.

PËR TË GJITHA PARAPAGIMET

Përfshirë në të gjitha parapagesat e pakove të internetit

PËRKRAHJE TEKNIKE 24 ORËSH

Për çfarëdo problemesh me shërbimin, në dispozicion është përkrahje teknike 24 orësh në numrin 02/55 11 111.

AKTIVIM PA KOMPENSIM TË NJËFISHTË

Aktivimi i të gjitha pakove me kontratë të lidhur prej 2 dhe 1 viti është pa kompensim të njëfishtë.

RUTER PA TEL FALAS

Ruteri pa tel falas është pjesë e pajisjes standarde që e fitoni.
Instaloni rrjet pa tel dhe surfoni në cilindo aparat pa kufizime në cilëndo pjesë të shtëpisë suaj.

KONTROLLIMI I TRAFIKUT TË HARXHUAR

Rrini pa brenga! Me anë të portalit të Neotel-it keni kontroll të vazhdueshëm mbi trafikun e harxhuar.

NDOSHTA DO T’JU INTERESOJË

1.190 den./ në muaj.

Më shumë

neoTrio Fix Start

 • 80 TV kanale (15 kanale HD)
 • neoTV në 2 aparate smart
 • Internet i pakufizuar
1.050 den./ në muaj.

Më shumë

Fix 300 + Phone

 • Shpejtësia deri në 10 Mbps / 1 Mbps
 • 300 GB trafik interneti
 • Biseda të pakufizuara në rrjetin e Neotel-it
 • PROMOVIM!
1.390 den./ në muaj.

Më shumë

Fiber 50/50

 • Shpejtësia deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • 600 GB trafik interneti
 • Ruter i përfshirë me WiFi
1.050 den./ në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fix 300

1.050 den./ në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.
1.250 den./ në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fix 300

1.250 den./ në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.
1.350 den./ në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 1.490 den.

Fix 300

1.350 den./ në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 1.490 den.
Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме