Përzgjidhni pako LTE ose Optike, ideale për nevojat tuaja

790 395 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Net 20

neoNet LTE
Deri në 20 Mbps/2 Mbps
1000 GB internet i përfshirë
Rekomanduar!
Më shumë
990 495 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Net 30

neoNet LTE
Deri në 30 Mbps/3 Mbps
5000 GB internet i përfshirë
Më shumë

Optike pako

1.090 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fiber 50

neoNet Fiber
Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
5000 GB internet i përfshirë
Më shumë
1.790 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fiber 100

neoNet Fiber
Deri në 100 Mbps / 100 Mbps
5000 GB internet i përfshirë
Më shumë
2.390 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fiber 300

neoNet Fiber
Deri në 300 Mbps/300 Mbps
5000 GB trafik i përfshirë interneti
Më shumë
3.190 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fiber Total

neoNet Fiber
Deri në 1 Gbps/1 Gbps
10000 GB trafik i përfshirë interneti
Më shumë
Për lokacionet ku nuk ka mundësi teknike për pakot e theksuara, shikoni ofertën për Net 10.Thjeshtë dhe shpejtë

Me rrjetin e modernizuar pa tel tani ofrojmë internet shumë më të shpejtë dhe më stabil. Harroni kabllot nëpër shtëpi. Thjeshtë, lidhni ruterin në rrymë elektrike dhe menjëherë kënaquni me përmbajtjet e pakufizuara të internetit.
Ndiejejeni shpejtësinë

Kur dëshiron shpejtësi superiore dhe ngarkim simetrik, atëherë e di se çka të duhet. Interneti optik, për dallim nga teknologjitë tjera ofron shpejtësi marramendëse, si edhe simetri, respektivisht shkarkim dhe ngarkim me shpejtësi të njëjtë. Prej tani surfoni me shpejtësi prej 1 Gbps internet optik të pakufizuar.