MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search
HBO

Активирајте го дополнително HBO пакетот на ReplayTV и уживајте во вашите омилени серии, блокбастери и филмови!

Slajder (1) - copy - copy
Slajder (1) - copy
Koncept bashkëkohor i televizionit interaktiv
previous arrow
next arrow
HBO
Slajder (1) - copy - copy
Slajder (1) - copy
previous arrow
next arrow

TELEVIZION INTERAKTIV

Mësohu me përparësitë e ndjekjes moderne të televizionit. Ndiq çfarë dëshiron dhe kur dëshiron.

TV PAJISJE ANDROID

TV pajisja tani më është e mençme. Çdo televizor mund ta shndërrosh në mini kompjuter.

SHPEJTËSI DERI NË 300 Mbps

Internet optik jashtëzakonisht stabil dhe super i shpejtë.

PINGU MË I VOGËL

Ping bindshëm më i vogël në treg që do t’ju mundësojë përvojë të paparë në gejming.

NeoTV koncept bashkëkohor i televizionit interaktiv.

Shijoni të gjitha përparësitë e televizionit interaktiv. Pauzo, incizo dhe ndrysho programet live kur të duash dhe nga cila pajisje që të duash.

Më duhet shpejt! Shumë shpejt! Super shpejt!

Me internet optik shpejtësia është përditshmëri. Ndryshoni shprehitë dhe kokoshkat dhe pijen merrini para se të transmetohen ose shkarkohen përmbajtjet. Video përmbajtje. Fotografi/dokumente. Llogaritur me qarkullim maksimal të pakos.

Video përmbajtje

1GB video = 20 sek.

Fotografi/dokumente

500 MB Fotografi/dok. = 13 sek.

* Llogaritur me rrjedhë maksimale të pakos Fiber 300

Сега достапно и за тебе!

Активирајте го дополнително HBO пакетот на ReplayTV и уживајте во вашите омилени серии, блокбастери и филмови!

Активирај веднаш!

Internet instant kur të dëshironi

Kyçni ruterin pa kabllo në rrymë dhe filloni menjëherë me shfrytëzimin e internetit. Dëshironi në lokacion tjetër? Vetëm transferoni pajisjen dhe vazhdoni ta shfrytëzoni.

15-16-20-83-1-01_new.png

По испраќањето на барањето ТВ-пакетот ќе биде активиран во рок од најмногу 24 часа.

    (се наоѓа во полето со кориснички податоци на фактурата)

    Со испраќањето на оваа порака барам да се активира HBO пакетот.