MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

Pako të tjera

TRANSFERIM INASTANT

INSTALIM I SHPEJTË DHE I THJESHTË

24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

Net 20

Kontratë 2 vjeçare
LTE pa kabblo
590ден. në muaj
  • Deri Në 20 Mbps / 2 Mbps
  • Internet i pakufizuar
  • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

Net 30

Kontratë 2 vjeçare
LTE pa kabblo
649ден. në muaj
  • Deri në 30 Mbps / 3 Mbps
  • Internet i pakufizuar
  • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

Net 50/10

Kontratë 2 vjeçare
VDSL
1.090ден. në muaj
  • Deri Në 50 Mbps / 10 Mbps
  • Internet i pakufizuar
  • WiFi ruter i përfshirë

*Promocioni vlen vetëm për përdorues privat dhe është i vlefshëm për kontrata prej 24 muaj, të cilat do të lidhen nga 25.11.2023 deri në 15.01.2024. Parapagimi promocional vlen për gjithë kohëzgjatjen e kontratës. Pas skadimi të kontratës, çmimi ndryshon në përputhje me listën zyrtare të çmimeve të NEOTEL.

Instant internet kur të dëshironi

Lidhni ruterin pa kabllo në rrymë dhe filloni të shfrytëzoni internetin menjëherë. Dëshironi në lokacion tjetër? Vetëm transferoni pajisjen dhe vazhdoni ta shfrytëzoni.

15-16-20-83-1-01_new

Nuk ke optikë nuk ke problem

Në rajonin tënd nuk ka optikë? Kontrolloni VDSL pakot e internetit dhe fitoni internet me shpejtësi të lartë përmes linjës standarde të telefonit.

Ju duhen informata plotësuese?

Shënoni të dhënat tuaja dhe kolegët tanë do t’ju kontaktojnë në afatin sa më të shkurtër.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.