Hostim  /  Server i dedikuar

Serveri i dedikuar është i rezervuar për një shfrytëzues që mundëson shfrytëzim të tërë kapacitetit të serverit dhe performancat e të njëjtit nuk varen nga shfrytëzuesit tjerë. Praktikisht, është huazim i serverit i cili është vendosur në Qendrën tonë të të dhënave.

Server i dedikuar Windows

Server i dedikuar Windows

Ju duhet server Linux?

Start

 • X3430 tipi i procesorit
 • 4 GB RAM memorie
 • 2/500 GB hapësira e diskut
 • Trafik prej 500 GB* në muaj

10.500 den./në muaj.*
10.950 den./në muaj.*
11.600 den./në muaj.*


Porosit

Basic

 • E5504 tipi i procesorit
 • 6 GB RAM memorie
 • 2/160 GB hapësira e diskut
 • Trafik prej 1.000 GB* në muaj

13.900 den./në muaj.*
14.350 den./në muaj.*
15.000 den./në muaj.*


Porosit

Optima

 • E5504 tipi i procesorit
 • 8 GB RAM memorie
 • 2/500 GB hapësira e diskut
 • Trafik prej 2.000 GB* në muaj

16.450 den./në muaj.*
16.850 den./në muaj.*
17.400 den./në muaj.*


Porosit

Ultra

 • E5620 tipi i procesorit
 • 12 GB RAM memorie
 • 3/146 GB hapësira e diskut
 • Unlimited subdomains

19.700 den./në muaj.*
20.100 den./në muaj.*
20.690 den./në muaj.*


Porosit

TË GJITHA PAKOT PËRFSHIJNË

INSTALIMI I SISTEMIT OPERATIV

QASJE ADMINISTRATIVE

3 X IP ADRESA

24/7 PËRKRAHJE TEKNIKE

24/7 SIGURIM FIZIK

KONTROLLI I SISTEMEVE TË NEOTEL-IT

RIFILLIMI PAS URDHËRESËS SË PRANUAR

Shërbime plotësuese
Trafik plotësues Backup i të dhënave nëpërmjet serverit FTP
500 GB 750 den. 15 GB 675 den./në vit
1.000 GB 1.500 den. 30 GB 1.350 den./në vit
1.500 GB 2.250 den. 50 GB 2.250 den./në vit
2.000 GB 3.000 den. 100 GB 4.500 den./në vit
Administrata themelore Administrata plotësuese
990 den./në muaj.

1.990 den./në orë pa administratë themelore

1.490 den./në orë me administratë themelore

Server i dedikuar Windows

Server i dedikuar Windows

Server i dedikuar Windows

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме