Hostim  /  VDS (SVD)

Ky shërbim gjendet ndërmjet tipit të shërbimeve "hostim i përbashkët" dhe "server i dedikuar". I njëjti ofron numër të madh të mundësive të "serverit të dedikuar", duke përfshirë qasjen administrative dhe adresën e dedikuar IP por për çmim shumë më të ulët.

Server i dedikuar virtual Linux

Server i dedikuar virtual Linux

Ju duhet Windows?

Start

 • 1 x procesorë
 • 1 GB RAM memorie
 • 15 GB hapësira e diskut
 • Trafik prej 500 GB* në muaj

1.550 den./në muaj.*


Porosit

Basic

 • 1 x procesorë
 • 2 GB RAM memorie
 • 30 GB hapësira e diskut
 • Trafik prej 1.000 GB* në muaj

2.700 den./në muaj.*


Porosit

Optima

 • 2 x procesorë
 • 2 GB RAM memorie
 • 50 GB hapësira e diskut
 • Trafik prej 1.500 GB* në muaj

4.100 den./në muaj.*


Porosit

Ultra

 • 2 x procesorë
 • 3 GB RAM memorie
 • 100 GB hapësira e diskut
 • Trafik prej 2.000 GB* në muaj

5.800 den./në muaj.*


Porosit

*Pas tejkalimit të trafikut të përfshirë, arkëtohet nga 200 den. për çdo 100 GB trafik të filluar.
Hapësira e diskut e përfshin edhe hapësirën që e përfshin sistemi operativ, përkatësisht hapësirë deri në 1 GB te sistemet operative Linux dhe deri në 11 GB te sistemi operativ Windows. Merrni këtë parasysh kur e përzgjidhni pakon.

TË GJITHA PAKOT PËRFSHIJNË

INSTALIMI I SISTEMIT OPERATIV

QASJE ADMINISTRATIVE

1 X IP ADRESA

24/7 PËRKRAHJE TEKNIKE

24/7 SIGURIM FIZIK

RIFILLIMI PAS URDHËRESËS SË PRANUAR

SHËRBIME PLOTËSUESE
Backup i të dhënave nëpërmjet FTP/SFTP/RSYNC  Administrata themelore Administrata plotësuese
15 GB 675 den./në vit

990 den./në muaj

Më shumë…

1.990 den./në orë (pa administratë themelore)

Më shumë…

30 GB 1.350 den./në vit
50 GB 2.250 den./në vit

1.490 den./në orë (me administratë themelore)

Më shumë…

100 GB 4.500 den./në vit

Server i dedikuar virtual Linux

Server i dedikuar virtual Linux

Server i dedikuar virtual Linux

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме