MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155    Контакт  Односи со оператори

Search
Анти-DDoS
Анти-DDoS
Запрете ги нападите уште во првата минута
Office 365
Microsoft 365
Сите канцелариски алатки во Вашиот џеб
Електронска сметка
АКТИВИРАЈ ЕЛЕКТРОНСКА СМЕТКА
Добиј ја директно во твоето електронско сандаче
Професионален хостинг
ПРОФЕСИОНАЛНИ ХОСТИНГ УСЛУГИ

24/7 техничка поддршка
Резервна копија (back-up)
Брзи и стабилни сервери
Безбеден дата центар

Оптички пакети

Брзини до 300 Mbps
Неограничен интернет
Бесплатна телефонска линија
neoTV и во вашата канцелација

previous arrow
next arrow
Анти-DDoS
Office 365
Електронска сметка
Професионален хостинг
Оптички пакети
previous arrow
next arrow

БРЗИНИ ДО 300 Mbps

Неверојатно стабилен и супербрз оптички интернет.

ДАТА ЦЕНТАР

Kолокациски Дата центар, дизајниран според високите Tier 3+ стандарди.

ТАРИФИРАЊЕ ПО СЕКУНДА

50% пониски трошоци за фискна телефонија.

tab

СИМЕТРИЧНИ ИНТЕРНЕТ

Професионален интернет пристап со симетрични загарантирани брзини.

Тарифирање по секунда

За разлика од тарифирањето по минута ние наплаќаме по секунда. Секој разговор се наплаќа точно колку што разговарате.

50%

ПОНИСКИ ФАКТУРИ

Симетричен интернет пристап

Ако имате повеќе компјутери поврзани во мрежа, исклучително важно е да имате квалитетен интернет со големи и симетрични брзини. Квалитетна врска ќе им овозможи беспрекорна интернет поврзаност со искористување на максималните ресурси.

Виртуелна телефонска централа

Заштедете на трошоци на телефонска централа и активирајте виртуелна која промотивно ја добивате вклучена во новите оптички пакети.