MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

КАКО ДА НАРАЧАТЕ ОНЛАЈН?

1.
Внесете ги податоците

Пополнете ја формата подолу со потребните податоци.

2.
Пречекајте го курирот​

Документите ќе ви бидат доставени по курирска служба.

3.
Потпишете ги документите

Ја проверувате точноста на податоците и доколку се во ред го потпишувате договорот.​

4.
Започнете со работа

Согласно договорениот рок на инсталација, услугата се инсталира.

Пополнете ги податоците и нарачајте веднаш!

  Доколку вашата комапнија има постоечки фиксен телефонски број кој сакате да го сочувате (портирате) ве молиме наведете го бројот.Доколку не сакате да сочувате постоечки фиксен број, НЕОТЕЛ, беслатно ќе ви додели.

  Податоци за правното лице

  Контакт податоци

  Адреса на регис. на правното лице

  Адреса на инсталација на услугата

  Одредби и услови на операторот

  Потврда на услови

  ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ЗАСНОВАЊЕ ПРЕТПЛАТНИЧКИ ОДНОС И КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИ
  ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ONLINE НАРАЧКИ ПРЕКУ ВЕБ СТРАНАТА НА НЕОТЕЛ ДОО СКОПЈЕ

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.