Останати пакети

Одберете пакет идеален за вашите потреби ИНСТАНТ ПРЕСЕЛБА БРЗА И ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА 24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА Net 20 Договор на 2 годиниLTE безжичен 790 ДЕН. месечно До 20 Mbps / 2 Mbps Неограничен интернет Вклучен WiFi рутер Нарачај веднаш Дознај повеќе за пакетот Net 50/10 Договор на 2 годиниVDSL 1.090 ДЕН. месечно До 50 Mbps / … Continue reading Останати пакети