MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт | Гледај neoTV веднаш

Search
Holiday
Image is not available
Овие празници
УЖИВАЈТЕ ВО
СУПЕР БРЗ ИНТЕРНЕТ + NEOTV
веќе од 1.190 ден./мес.
Image is not available
Image is not available

Одбери еден од пакетите по одлична цена И гледај најмногу спорт единствено на neotv!

neoTrio 30

Оптика/VDSL
Договор на 2 години
1.290ден. месечно
 • До 80 ТВ канали (41 HD)
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 30 Mbps / 5 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

neoTrio 50

Оптика
Договор на 2 години
1.490ден. месечно
 • До 110 ТВ канали (55 HD)
 • Вклучени Арена Спорт 1, 2, 3, 4, 5
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

neoTrio 100

Оптика
Договор на 2 години
1.990ден. месечно
 • До 110 ТВ канали (55 HD)
 • Вклучени Арена Спорт 1, 2, 3, 4, 5
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

neoTrio 300

Оптика
Договор на 2 години
2.990ден. месечно
 • До 110 ТВ канали (55 HD)
 • Вклучени Арена Спорт 1, 2, 3, 4, 5
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

Имаш телевизор со AndroidTV™?

Добиј дополнителен попуст од 100 ден.!

Доколку има телевизор со оперативен систем AndroidTV™, активирај ја neoTV директно на твојот телевизор и со едно далечинско уживај во сите погодности од современиот начин на гледање телевизија наместо Set Top Box за следење на телевизијата добивате 100 ден. попуст на месечната претплата.

Проверете дали има оптика во Вашиот дом!

  Ти треба само оптички интернет?

  НЕ ПРАВЕТЕ КОМПРОМИСИ КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА КВАЛИТЕТЕН И СТАБИЛЕН ИНТЕРНЕТ!

  Како да нарачате?

  Онлајн преку веб-страницата

  Онлајн преку веб-страницата

  Нарачајте онлајн со пополнување на формата за даден пакет за кој сте заинтересирани.

  Продажни места

  Продажни места

  Дознајте каде се може да случите договор за нашите услуги.
  Кликни тука

  Телефонска нарачка

  Телефонска нарачка

  Јавете се во контакт центарот и телефонски склучете договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
  02/ 55 11 155
  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.