MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

ПРОГРАМЕР

Работни задачи:

 • Одржување на билинг системот како софтверска апликација и развивање/одржување на апликации за негова поддршка.
 • Генерирање и печатење на фактури од самата апликација
 • Додавање на корисници на билинг системот, внесување на нови сервиси, тестирање на нови компоненти.
 • Дијагностицирање на проблеми со билинг системот, нивно решавање.
 • Одржување и надградба на тековни апликации

Што очекуваме од тебе:

 • Завршено високо образование
 • Работно искуство со софтверски апликации
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање и работа со PHP
 • Искуство со работа со бази на податоци (МySQL)

Бенефиции:

 • Платени обуки
 • Приоритет при отворени позиции во компанијата
 • Субвенционирање на спортски активности
 • Бесплатно кино
Категорија на вработување: Техника
Место на вработување: Скопје
Sorry! This job has expired.