NET 20
Internet pa kabllo

 • 2 Vitе
 • 1 Vit
 • Për kohë të pacaktuar

790 dеn./muaj me TVSH

Pa harxhime për instalim

1.190 dеn./muaj me TVSH

Pa harxhime për instalim

1.290 dеn./muaj me TVSH

1.490 den. Tarifë e vetme 

Karakteristikat

Internet

 • Shpejtësi deri në 20 Mbps/2 Mbps (download/upload)*
 • 1000GB internet trafik i përfshirë
 • WiFi ruter i përfshirë
 • IP adresë dinamike

Telefoni

 • Biseda të pakufizuara në rrjetin e NEOTEL
 • Identifikim i thirrjes – (CLIP) – falas
 • Thirrje në numrat urgjent (192, 193, 194, 195) – falas
 • Intervali i tarifimit në 1 minutë sipas çmimeve të rregullta
 • Transferim i numrit – falas

Të përfshira në të gjitha parapagimet

INSTALIM FALAS

Për të gjitha kontratat e lidhura për 2 dhe 1 vit përfshihet instalim falas.

BISEDA FALAS

Me të gjitha pakot fitoni biseda të pakufizuara falas në rrjetin e Neotel.

24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

Për çfarë do problem me shërbimin kemi në dispozicion mbështetje teknike 24 orëshe në numrin 02/55 11 111.

Pajisje

Jaton JT3300V antenë

Si të bësh porosi?

Pika të shitjes

Pika të shitjes

Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
Kliko Këtu

Porosi përmes telefonit

Porosi përmes telefonit

Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve
02/ 55 11 155

Ju duhen informata plotësuese?

Shënoni të dhënat tuaja dhe kolegët tanë do t’ju kontaktojnë në afatin më të shkurtër të mundshëm.

  Pyetje të parashtruara shpesh (PPSH)

  Ky shërbim mund të përdoret ditën e njëjtë ose një ditë pas lidhjes së kontratës

  Që të mund të filloni me përdorimin e shërbimeve të internetit, e gjitha që ju duhet, është të kyçni ruterin në rrymë.

  Me kontratë 2 ose 1 vjeçare nuk duhet të bëhet pagesë për instalim ndërsa me kontratë për kohë të pacaktuar duhet bërë pagesë prej 1490 den.

  Këta ruterë funksionojnë në bazë të 4G internetit wifi dhe ju duhet vetëm lidhje me rrymë që të mund të përdoret interneti.

  Internet trafiku është i kufizuar në 1TV (1000GB), pas tejkalimit të të njëjtit shpejtësia zvogëlohet në 2Mbps. Mesatarisht abonentët harxhojnë rreth 200-300GB në muaj kështu që këto 1000 GB janë praktikisht trafik i pakufizuar.

  Shpejtësia e internet qasjes nuk është e garantuar dhe e njëjta mund të varet nga më shumë faktorë siç janë: fuqia e sinjalit, numri i shfrytëzuesve që e shfrytëzojnë në momentin e dhënë, shpejtësia e ueb faqes në të cilën surfoni, ngarkesa e rrjetit të internetit, konfiguracioni i pajisjes përmes së cilës kyçet abonenti dhe faktorë të tjerë.

  Kur flasim për internet stabil dhe të shpejtë ne i rekomandojmë pakot optike të cilat ofrojnë kualitet më të mirë të shërbimit dhe të përshtatshme për online gejming.

  Duhet të vini në sallonin tonë ose tek ndonjë nga partnerët tanë të shitjes dhe me vete të keni letërnjoftim dhe faturë të rrymës ose ujit që të vërtetoni adresën në të cilën duhet të instalohet shërbimi.

  Shërbimi mund të ndërpritet nëse nuk plotësohet ajo që ju është garantuar nga Neotel-i  ose në rast se dëshironi ta ndërprisni para kohe paguhen penallti në varësi nga periudha e mbetur deri në skadimin e kontratës.

  Për fat të keq, Neotel nuk ofron test periudhë të shërbimeve. Ne konsiderojmë që interneti optik të cilin e ofrojmë ka një kualitet të lartë dhe deri tani nuk kemi pasur ankesa nga ana e përdoruesve në lidhje me kualitetin e këtij shërbimi.