MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Одберете пакет идеален за вашите потреби

ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш.

БРЗА ИНСТАЛАЦИЈА

При склучувањето на договорот добивате безжичен рутер кој со вклучување во струја веднаш се активира интернет услугата.

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

За било какви проблеми со услугата достапна е 24 часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

NeoPlay 20 S

Договор на 2 години
890ден. месечно
 • ReplayTV S
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Безжичен интернет
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 30 S

Договор на 2 години
1.090ден. месечно
 • ReplayTV S
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Безжичен интернет
 • До 30 Mbps / 3 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 20 M

Договор на 2 години
990ден. месечно
 • ReplayTV M
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Безжичен интернет
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 30 M

Договор на 2 години
1.190ден. месечно
 • ReplayTV M
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Безжичен интернет
 • До 30 Mbps / 3 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 20 L

Договор на 2 години
1.190ден. месечно
 • ReplayTV L
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Безжичен интернет
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 30 L

Договор на 2 години
1.290ден. месечно
 • ReplayTV L
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Безжичен интернет
 • До 30 Mbps / 3 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
armnphone_stretched

ТВ каде и да си!

Инсталирај ја апликацијата ReplayTV и гледај спорт, серии и филмови секаде каде што имаш интернет пристап.

Современ концепт на интерактивна телевизија

Модерниот живот бара модерен пристап во гледањето телевизија. ReplayTV го овозможува токму тоа. Освен што ги овозможува сите погодности, како паузирање, премотување и снимање на програмата во живо, вклучувајќи електронски програмски водич, ReplayTV сите овие бенефити ги нуди на било кој уред и насекаде каде што има интернет.

НАЈМНОГУ СПОРТ ВО КРИСТАЛНА HD СЛИКА

Инстант интернет кога ќе посакате

Приклучете го безжичниот рутер во струја и веднаш почнете да користите интернет. Сакате на друга локација? Само префлете го уредот и продолжете да користите.

15-16-20-83-1-01_new.png

*Пакетите со неограничен интернет подлежат на Политика за фер користење до 5 TB. По надминување на 5TB, се намалува на минимална брзина за пренос на податоци од 2 Mbps download /2 Мbps upload.
*ReplayTV е во сопственост на КАБЕЛ НЕТ ДОО Прилеп. Сите права и обврски за програмските сервиси на ReplayTV се целосна одговорност на КАБЕЛ НЕТ ДОО Прилеп..

Ви требаат дополнителни информации?

Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.

ТВ ПРОГРАМИ

ТВ ПРОГРАМИ

ТВ ПРОГРАМИ

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.