MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт | Гледај neoTV веднаш

Search

Одберете пакет идеален за вашите потреби

ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

БРЗА И ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

NeoPlay 20 S

Договор на 2 години
890ден. месечно
 • ReplayTV S
 • До 80 ТВ канали
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Безжичен интернет
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 30 S

Договор на 2 години
1.090ден. месечно
 • ReplayTV S
 • До 80 ТВ канали
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Безжичен интернет
 • До 30 Mbps / 3 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 20 M

Договор на 2 години
990ден. месечно
 • ReplayTV M
 • До 150 ТВ канали
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Безжичен интернет
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 30 M

Договор на 2 години
1.190ден. месечно
 • ReplayTV M
 • До 150 ТВ канали
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Безжичен интернет
 • До 30 Mbps / 3 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 20 L

Договор на 2 години
1.190ден. месечно
 • ReplayTV L
 • До 190 ТВ канали
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Безжичен интернет
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

NeoPlay 30 L

Договор на 2 години
1.190ден. месечно
 • ReplayTV L
 • До 190 ТВ канали
 • ReplayTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • Безжичен интернет
 • До 30 Mbps / 3 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

Современ концепт на интерактивна телевизија

Модерниот живот бара модерен пристап во гледањето телевизија. NeoTV го овозможува токму тоа. Освен што ги овозможува сите погодности, како паузирање, премотување и снимање на програмата во живо, вклучувајќи електронски програмски водич, neoTV сите овие бенефити ги нуди на било кој уред и насекаде каде што има интернет.

Инстант интернет кога ќе посакате

Приклучете го безжичниот рутер во струја и веднаш почнете да користите интернет. Сакате на друга локација? Само префлете го уредот и продолжете да користите.

15-16-20-83-1-01_new.png

Немаш оптика немаш проблем

Во твојот реон нема оптика? Провери ги VDSL интернет пакет и доби интернет со големи брзини преку стандардната телефонска линија.

Ви требаат дополнителни информации?

Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.