Fiber 50 Оптички интернет

FIBER 50 2 години 1 година Неопределено 1.290ден./мес. со ДДВ Без трошок за инсталација 1.390 ден./мес. со ДДВ 1.490 ден. еднократен надомест Нарачај веднаш Карактеристики Оптички интернет Брзина до 50 Mbps/50 Mbps (download/upload)* 5000GB вклучен интернет-сообраќај Вклучен WiFi рутер Динамичка IP адреса Телефонија Неограничени разговори во мрежата на НЕОТЕЛ Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно […]