MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Tolku_Brz_Ipsis_ALB

Net 20

LTE pa kabblo
Kontratë 2 vjeçare
790ден. në muaj
 • Deri Në 20 Mbps / 2 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

Net 30

LTE pa kabblo
Kontratë 2 vjeçare
890ден. në muaj
 • Deri në 30 Mbps / 3 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

Fiber 50

Optik
Kontratë 2 vjeçare
1.090ден. në muaj
 • Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

Fiber 100

Optik
Kontratë 2 vjeçare
1.790ден. në muaj
 • Deri në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

ARGËTIM I PAKUFIZUAR NË SHTËPINË TUAJ ME INTERNET OPTIK

 • Gejming

  Për të luajtur online pa pengesa ju nevojitet lidhje stabile me “lago” minimale. Prandaj gejmerët më të njohur zgjedhin internet optik.

 • Video striming

  Tani nuk është problem nëse më shumë anëtarë të familjes shikojnë video në internet njëkohësisht. Internet shpejtësia është e mjaftueshme për të gjithë!

 • Punë nga shtëpia / Mësim online

  Me internet optik puna juaj nuk do të “ngecë”, pasi fëmija juaj në momentin e njëjtë ndjek mësim online ose shikon video në internet.

TOLKUSPORT_ALB
Sportovi Levo
Sportovi Desno
TV LOGOA

Keni nevojë për televizor interaktiv me të gjitha përmbajtjet sportive në një vend?

Si të bësh porosi? ​

Online prej webfaqes

Online prej webfaqes

Porositni menjëherë duke plotësuar formularin për pakon për të ciliën jeni interesuar.

Pika të shitjes

Pika të shitjes

Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
Kliko këtu

Porosi përmes telefonit

Porosi përmes telefonit

Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve
02/ 55 11 155

Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.