MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

ПРОДАЖНИ АГЕНТИ – D2D

НЕОТЕЛ ДОО Скопје како телекомуникациски оператор кој на македонскиот пазар нуди високотехнолошки услуги од областа на телекомуникациите има потреба од продажни агенти D2D за теренска продажба.

Нудиме одлична можност за сите квалификувани и мотивирани кандидати со страст за продажба и желба за личен развој.

Краток опис на работните задачи и одговорности:

 • Презентација и промоција на услуги на принципот D2D – од врата на врата
 • Директна продажба и комуникација со корисниците
 • Остварување на зададените продажни цели
 • Постапување по кориснички барања

Потребни вештини:

 • Завршено средно образование
 • Одлични преговарачки способности
 • Развиени организациски и комуникациски вештини
 • Енергична, одговорна, посветена и исполнителна личност, способна за работа на терен
 • Претходно искуство во продажба ќе се смета за предност

Бенефиции:

 • Флексибилно работно време
 • Бонус согласно постигнати резултати

Ако се пронаоѓаш себеси во оваа позиција и си доволно мотивиран/а да дадеш дополнителен придонес за подобра заработувачка тогаш аплицирај веднаш!

Единствено кандидатите кои ги исполнуваат овие услови ќе бидат контактирани и ќе влезат во процесот на интервјуирање.

Категорија на вработување: Продажба и Маркетинг
Место на вработување: Скопје Тетово

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx