MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

SHPEJTONI!

Mbeten edhe...

 • 00ditë
 • 00orë
 • 00minuta
 • 00sekonda

TrioFiber Optima SQ

Kontratë 2 vjeçare
1.290ден. në 12 muajt e parë
 • Deri në 85 ТV kanale (41 HD)
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

neoTrio 50

Kontratë 2 vjeçare
1.490ден. në 12 muajt e parë
 • Deri në 104 TV kanale (56 HD)
 • Sport Klub & Eurosport të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

neoTrio 100

Kontratë 2 vjeçare
1.990ден. në 12 muajt e parë
 • Deri në 104 TV kanale (56 HD)
 • Sport Klub & Eurosport të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

neoTrio 300

Kontratë 2 vjeçare
2.990ден. në 12 muajt e parë
 • Deri në 104 TV kanale (56 HD)
 • Sport Klub & Eurosport të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!

  Ju duhet vetëm internet super i shpejtë me 50% lirim?

  MOS BËNI KOMPROMIS KUR BËHET FJALË PËR INTERNET TË SHPEJTË DHE ME KUALITET!

  Si të bësh porosi? ​

  Online prej webfaqes

  Online prej webfaqes

  Porositni menjëherë duke plotësuar formularin për pakon për të ciliën jeni interesuar.

  Pika të shitjes

  Pika të shitjes

  Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
  Kliko këtu

  Porosi përmes telefonit

  Porosi përmes telefonit

  Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve
  02/ 55 11 155
  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.