MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

POLITIKA PËR IMS

Me qëllim që t’u sigurojmë shfrytëzuesve tanë një nivel më të lart të cilësisë dhe të sigurimit, NEOTEL sh.p.k Shkup është i sertifikuar me këto standarde ISO:

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.