MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

Na kontakto përmes telefonit!

Konakt quendra
02/55 11 155

Dite pune - 09:00-20:00
e shtunë - 9:30-15:30

MBËSHTETJE TEKNIKE
02/55 11 111

24/7

Kudjesi ndaj klientit
02/55 11 155

Dite pune - 08:00-16:00

Dërgo porosi!

    Harta e pikave të shitjes dhe partnerëve

    small_c_popup.png

    Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.