Kombinim i përkryer për
shtëpinë tuaj

TElEVIZION INTERAKTIV

Shfrytëzoni përparësitë e ndjekjes moderne të TV-së. Shiko çfarë të duash dhe kur të duash.

SHPEJTËSI DERI NË 300 Mbps

TV pajisje që mundëson qasje në një numër të madh të aplikacioneve dhe e shndërron televizorin në mini kompjuter.

INTERNET I PAKUFIZUAR

Instalo neoTV aplikacionin në smartfonin ose tabletin tënd dhe ndiq TV kudo që të jesh.

neoTrio 50

Kontratë 2 vjeçare
1.490 DEN. muaj
 • Deri Në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • Deri Në 100 TV Kanale
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje

neoTrio 100

Kontratë 2 vjeçare
1.990 DEN. muaj
 • Deri Në100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • Deri Në 100 TV Kanale
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje

neoTrio 300

Kontratë 2 vjeçare
2.590 DEN. mauj
 • Deri Në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
 • Deri Në 100 TV Kanale
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje

Koncept bashkëkohor i televizionit interaktiv

Jeta moderne kërkon qasje moderne të ndjekjes së televizionit. NeoTV mundëson pikërisht këtë. Përveç që mundëson të gjitha përparësitë, si pauzim, kthim dhe incizim të programit të drejtpërdrejt, duke kyçur udhëzues elektronik të programeve, neoTV të gjitha këto përfitime i ofron nga çdo pajisje dhe kudo që ka internet.

Më duhet

Me internet optik shpejtësia është përditshmëri. Ndryshoni shprehitë dhe tani kokoshkat dhe pijen merrini para se ta lëshoni ose të shkarkoni përmbajtjet.

Video përmbajtje

1GB video = 20 sek.

Fotografi/dokumente

500 MB Fotografi/dok. = 13 sek.

* Llogaritur me rrjedhë maksimale të pakos Fiber 300

Kënaqësi pa kufizime

Mos u shqetësoni dhe lidhini të gjitha pajisjet tuaja njëkohësisht. Kapaciteti i internetit optik ju a mundëson këtë.

Përvojë e paparë “gaming-u”

Qëndroni çdo herë një hap para të tjerëve. Luani online me lidhjen më të mirë me ping-un më të vogël.

Провери дали има оптика до твојот дом!