MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА КУМАНОВО!

NEOFIBER 30
Оптички интернет + телевизија

990ден./мес. со ДДВ

Карактеристики

Телевизија

Оптички интернет

 • Брзина до 30 Mbps/30 Mbps (download/upload)*
 • 5000 GB вклучен интернет-сообраќај
 • Вклучен WiFi рутер
 • Динамичка IP адреса

гледај го најпрестижниот спорт во HD!

 • UEFA Лигата на шампиони,
 • UEFA Лига Европа,
 • Италијанското првенство Serie A,
 • Француско првенство Ligue 1,
 • Ракометната EHF Лига на шампиони,
 • Кошаркарската NBA и ABA лига
 • Арена Спорт ПРЕМИУМ +

  Original price was: 250ден..Current price is: 199ден.. месечно
  • Arena Sport Premium 1 HD
  • Arena Sport Premium 2 HD
  • Arena Sport Premium 3 HD
  • Arena Sport 1 HD; Arena Sport 2 HD; Arena Sport 3 HD;
   Arena Sport 4 HD; Arena Sport 5 HD
  ПРОМО

  Вклучено во претплатата

  ARENA SPORT
  24 МЕСЕЦИ БЕСПЛАТНО

  Каналите Arena Sport 1, 2, 3, 4, 5 се бесплатни во првите 24 месеци.

  БЕСПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЈА

  За сите договори склучени на 2 и 1 година следува бесплатна инсталација.

  24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За било какви проблеми со услугата достапна е 24 часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  Како да нарачаш?

  Продажни места

  Продажен салон К-Нет

  ул. Маршал Тито бр. 79

  Телефонска нарачка

  Телефонска нарачка

  Јави се во контакт центарот и телефонски нарачајте ја услугата.
  031/ 550-601
  078/550-550

  Често Поставувани Прашања (ЧПП)

  За колку време се врши инсталација на услугите?

  Доколку сте постоен корисник на K-Net инсталацијата се врши за 2 дена од склучување на договорот.

  Доколку не сте корисник на K-Net  во просек инсталацијата на оптичките пакети трае околу 15 работни дена.

  Како се врши инсталацијата?

  Доколку во вашиот објект нема инфраструктура на Неотел или K-Net, тогаш наши екипи ја поставуваат. Вообичаено оптичиот кабел влегува во вашиот дом со бушење на ѕидот каде што е влезната врата и кабелот се спроведува до договорена точка, најчесто каде шти се наоѓа телевизискиот уред. Екипите се задолжени да го спроведат максимално професионално и по завршување на активностите да ја вратат во првобитната состојба. Секако спроведувањето на инфраструктурата е на товар на операторот.

  Дали се наплаќа за инсталација на услугата?

  Со договор на 2 или 1 година нема еднократен трошок за инсталација додека кај договорите на неопределено време има еднократен трошок од 1490 ден.

  На кај начин се врши приклучувањетот?

  Станува збор за инсталација со оптички кабел, кој преку оптичките влакна, најбрзо пренесува податоци и нуди многу брз и стабилен интернет за разлика од било кој друг начин на приклулок. Наши екипи задолжени за инсталацијата, најпрофесионално ќе ја спроведат и ќе постават рутер на локацијата која што ќе ја договорите.

  Дали интернет-сообраќајот е неограничен?

  Интернет сообраќајот е ограничен на 5TB (5000GB) , по надминување на истите брзината се намалува на 2Mbps. Во просек,  корисниците трошат околу 200-300GB месечно такашто овие 5000 GB се практично неограничен сообраќај.

  Дали брзината на интернетот е константна?

  Брзината на интернет пристапот не е загарантирана и истата може да зависи од повеќе фактори како што се: јачината на сигналот, бројот на корисници кои користат во моментот, брзината на веб страницата на која се пристапува, оптовареноста на интернет мрежата, конфигурацијата на уредот од кој пристапува претплатникот и други фактори.

  Дали конекцијата добра за онлајн гејминг?

  Нема да згрешите доколку одберете оптички пакет од Неотел. Она што не разликува од останатите е добрата поврзаност со светските точки со најкратка патека на движење што овозможува минимален пинг кој е особено битен при играње на онлајн игри.

  Што е потребно за да се склучи договор?

  Потребно да дојдете во нашиот салон или кај нашите продажни партнери и со вас да понесете лична карта и сметка од струја или вода за да ја потврдиме адресата на која сакате да ја инсталирате услугата.

  Дали може пред време да се прекине услугата?

  Услугата може да се прекине доколку не е исполнето она кое ви го гарантира Неотел или доколку сакате да ја прекинете пред време се плаќаат пенали во зависност од периодот преостанат до истекување на договорот.

  Дали има тест период на услугите?

  За жал, Неотел не нуди тест период на услугите. Сметаме дека оптичкиот интернет кој го нудиме е со врвен квалитет и досега не сме имале поплаки од корисниците во поглед на квалитет на оваа услуга.

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.