Совршена комбинација за вашиот дом

ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш.

НАЈМНОГУ СПОРТ НА NEOTV

Гледај ги сите најпопуларни спортски натпревари кога сакаш во кристална HD слика.

БРЗИНА ДО 300 Mbps

ТВ уредот стана паметен. Сега секој телевизор можеш да го претвориш во мини компјутер.

НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ

Инсталирај ја neoTV апликацијата на твојот смартфон или таблет и гледај ТВ каде и да си.

TrioFiber Optima

Оптика
Договор на 2 години
1.290 ДЕН. месечно
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • До 78 ТВ канали
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред

НЕОГРАНИЧЕНА ЗАБАВА ВО ВАШИОТ ДОМ СО ОПТИЧКИ ИНТЕРНЕТ И NEOTV

 • neoTV - интерактивна телевизија

  Уживајте во бројните содржини и паузирајте, премотувајте и снимајте ја програмата во живо кога сакате. Направете го вашиот телевизор "смарт".

 • Работа од дома/Онлајн настава

  Со оптичкиот интернет вашата работа нема да "кочи", бидејќи вашето дете во моментот следи онлајн настава или гледа видеа на интернет.

 • Видео стриминг

  Сега не е проблем доколку повеќе членови во семејството гледаат видеа на интернет истовремено. Интернет брзината е доволна за сите!

 • Гејминг

  За беспрекорно играње онлајн неопходна е стабилна врска со мал "ping". Затоа професионалните гејмери секогаш бираат оптички интернет.

neoTrio 50

Договор на 2 години
1490ДЕН.
1.390 ДЕН. месечно
 • До 100 ТВ канали
 • Arena Sport - 3 месеци бесплатно
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

neoTrio 100

Договор на 2 години
1990ДЕН.
1.590 ДЕН. месечно
 • До 100 ТВ канали
 • Arena Sport - 3 месеци бесплатно
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

neoTrio 300

Договор на 2 години
2590ДЕН.
2.190 ДЕН. месечно
 • До 100 ТВ канали
 • Arena Sport - 3 месеци бесплатно
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

НАЈМНОГУ СПОРТ ВО КРИСТАЛНА HD СЛИКА

Современ концепт на интерактивна телевизија

Модерниот живот бара модерен пристап во гледањето телевизија. NeoTV го овозможува токму тоа. Освен што ги овозможува сите погодности, како паузирање, премотување и снимање на програмата во живо, вклучувајќи електронски програмски водич, neoTV сите овие бенефити ги нуди на било кој уред и насекаде каде што има интернет.

Ми треба брзо! најбрзо! супер брзо!

Со оптички интернет брзината е секојдневие. Сменете ги навиките и пуканките и пијалокот земете ги пред да започнете да стримате или симнувате содржина.

Видео содржина

1GB видео = 20 сек.

Слики/документи

500 MB слики/док. = 13 сек.

* пресметано со максимален проток на пакет Fiber 300

Уживање без ограничување

Бидете безгрижни и поврзете ги сите ваши уреди истовремено. Капацитетот на оптичкиот интернет ви го дозволува тоа.

Беспрекорно "gaming" искуство

Бидете секогаш чекор пред останатите. Играјте онлајн на најдобрата конекција со најмал пинг.

Провери дали има оптика до твојот дом!