Онлајн активирање на дополнителен пакет_alb

TV PAKO shtesë Arena Sport Premium + Arena Sport Balkan + Tring Basic Tring Total Të gjitha “TV pakot shtesë” të Neotel-it janë të pavarur nga kohëzgjatja e kontratës për parapagesë për shërbimet në pako të Neoteli-it dhe të njejtat mund të aktivizohen në çdo kohë gjatë kontratës me Neotel. TV-pakot shtesë mund të deaktivizohen […]

Онлајн активирање на дополнителен пакет

ДОПОЛНИТЕЛНИ ТВ ПАКЕТИ Сите наведени „дополнителни ТВ-пакети“ на НЕОТЕЛ се независни од времетраењето на претплатничкиот договор за пакетираната услуга од НЕОТЕЛ и истите може да се активираат во секое време за времетраењето на договорниот однос со НЕОТЕЛ. Дополнителните ТВ-пакети може да се деактивираат на крај на тековниот календарски месец, без притоа да се наплатат дополнителни […]

TrioFiber Optima

TrioFiber Optima оптички интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 79 вклучени (40 HD) канали Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до 50 Mbps/50 Mbps (download/upload)* 5000GB […]

TrioFiber Optima SQ

ТrioFiber Optima SQ Internet optik + neoTV 2 Vite Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 85 kanale të përfshira (41 HD) kanale Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për inçizim të programit live Internet optik Shpejtësi deri në […]

Pako të tjera + TV

TELEVIZION INTERAKTIV INSTALIM I SHPEJTË DHE I THJESHTË 24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE neoTrio 20 Kontratë 2 vjeçare muaj Deri në 92 TV kanale (49 HD) Arena Sport (1, 2, 3, 4, 5) të përfshirë Sport Klub të përfshirë neoTV në 2 smart pajisje Android™ TV pajisje Deri Në 20 Mbps / 2 Mbps Internet i pakufizuar […]

Internet Optik + neoTV

TElEVIZION INTERAKTIV Shfrytëzoni përparësitë e ndjekjes moderne të TV-së. Shiko çfarë të duash dhe kur të duash. MË SË SHUMTI SPORT NË NEOTV Shiqoni të gjitha ndeshjet sportive më të popullarizuara kur të dëshironi me fotografi të kristaltë në HD. SHPEJTËSI DERI NË 300 Mbps TV pajisje që mundëson qasje në një numër të madh […]

neoTrio 300_alb

NEOTRIO 300 Internet optik + neoTV 2 Vite Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 106 kanale të përfshira (59 HD) Sport Klub të përfshirë Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për inçizim të programit live Internet Shpejtësi deri […]

neoTrio 100_alb

NEOTRIO 100 Internet optik + neoTV 2 Vite Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 103 kanale të përfshira (56 HD) kanale Sport Klub të përfshirë Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për inçizim të programit live Televizion Deri […]

neoTrio 50_alb

NEOTRIO 50 Internet optik + neoTV 2 Vite Porosit menjëherë Karakteristikat Televizion Deri në 103 kanale të përfshira (56 HD) kanale Sport Klub të përfshirë Android™ TV pajisje me qasje në Google Play neoTV në 2 smart pajisje (smartfon ose tablet) neoTV në kompjuterin tuaj 6 orë hapësirë për inçizim të programit live Televizion Deri […]

neoTrio 300

NEOTRIO 300 оптички интернет + neoTV 2 години Нарачај веднаш Карактеристики Телевизија До 106 вклучени (59 HD) канали Вклучени SportKlub Android™ ТВ уред со пристап до Google Play neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) neoTV на вашиот компјутер 6 часа простор за снимање на програмата во живо Интернет Брзина до 300 Mbps/300 Mbps […]