MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Одберете пакет идеален за вашите потреби

ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

БРЗА И ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

neoTrio 20

Безжичен интернет
Договор на 2 години
1.290ден. месечно
 • До 92 ТВ канали (49 HD)
 • Вклучени Arena Sport (1, 2, 3, 4, 5)
 • Вклучени SportKlub
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

neoTrio 30

Безжичен интернет
Договор на 2 години
1.290ден. месечно
 • До 102 ТВ канали (54 HD)
 • Вклучени Arena Sport (1, 2, 3, 4, 5)
 • Вклучени SportKlub
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 30 Mbps / 3 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

neoTrio 50/10

ВДСЛ интернет
Договор на 2 години
1.490ден. месечно
 • До 103 ТВ канали (59 HD)
 • Вклучени Аrena Sport (1, 2, 3, 4, 5)
 • Вклучени SportKlub
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 50 Mbps / 10 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

Современ концепт на интерактивна телевизија

Модерниот живот бара модерен пристап во гледањето телевизија. NeoTV го овозможува токму тоа. Освен што ги овозможува сите погодности, како паузирање, премотување и снимање на програмата во живо, вклучувајќи електронски програмски водич, neoTV сите овие бенефити ги нуди на било кој уред и насекаде каде што има интернет.

Инстант интернет кога ќе посакате

Приклучете го безжичниот рутер во струја и веднаш почнете да користите интернет. Сакате на друга локација? Само префлете го уредот и продолжете да користите.

15-16-20-83-1-01_new.png

Немаш оптика немаш проблем

Во твојот реон нема оптика? Провери ги VDSL интернет пакет и доби интернет со големи брзини преку стандардната телефонска линија.

Ви требаат дополнителни информации?

Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.