MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search

Што е neoTV

Современ концепт на интерактивна телевизија

МОДЕРНО ТВ ИСКУСТВО

Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш.

ANDROID ТВ УРЕД

ТВ уредот стана паметен. Сега секој телевизор можеш да го претвориш во мини компјутер.

ТЕЛЕВИЗИЈА КАДЕ И ДА СИ

Инсталирај ја neoTV апликацијата на твојот смартфон или таблет и гледај ТВ каде и да си.

Функционалности

Интерактивна телевизија

  • Паузирање, премотување и снимање на програмата во живо
  • Родителска контрола на содржината
  • Враќање до 7 дена наназад на содржината на националните канали
  • Враќање до 1 час наназад на останатите канали

Мини компјутер

  • Можност за приклучување на тастатура и глувче
  • Можност за инсталирање на сите апликации достапни на Google Play Store
  • Пребарување на интернет, управување со електронска пошта и останати можности

Медиа центар

  • Можност за приклучување на надворешни дискови или micro SD мемориски картички
  • Прегледување на галерија со слики
  • Прегледување на видеа од надворешни дискови

Најмногу спорт во кристална HD слика

Содржина

Ги следиме трендовите и секогаш работиме на откривање нови и интересни содржини. Во листата на канали покрај националните канали вклучени се најгледаните странски канали.

Забава без ограничување

Базиран на Android™ платформата neoTV уредот овозможува инсталација на сите апликации кои ги користите и на вашиот мобилен или таблет.

armnphone_stretched

ТВ каде и да си!

Инсталирај ја апликацијата neoTV и гледај спорт, серии и филмови секаде каде што имаш интернет пристап.

ТВ уред

Современ Android™ ТВ уред со елегантен дизајн. Мали димензии кои овозможуваат негово лесно манипулирање. Уред овозможува инсталација на сите апликации кои ги користиш и на твојот мобилен или таблет како и можност за приклучување на дополнителни периферни уреди.

Android™ 6.0 Marshmallow

Quad Core ARM Cortex-A53 2.0GHz

2G DDR3

Mali 450 GPU @ 750MHz

RJ 45 10/100M Ethernet

SD Slot: Max 32 GB

USB 2.0 x 2 поддршка за Mobile HDD, безжично глувче и тастатура

Сакаш да земеш neoTV?

Сигурни сме дека ќе уживаш во бројните можности кои што ги нуди neoTV! Погледни ги пакетите во кои neoTV е вклучена заедно со бројни други можности.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.