MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

Search

Zgjidhni paketën ideale për
nevojat e juaja

TELEVIZION INTERAKTIV

Mësohu me përparësitë e ndjekjes moderne të televizionit. Ndiq çfarë dëshiron dhe kur dëshiron.

INSTALIM I SHPEJTË

Gjatë lidhjes së kontratës fitoni ruterin pa tel (wireless) nga i cili, me të vendosur në prizë (rrymë), aktivizohet shërbimi i internetit.

24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

Për çfarë do problem me shërbimin kemi në dispozicion mbështetje teknike 24 orëshe në numrin 02/55 11 111.

NeoPlay 20 S

Kontratë 2 vjeçare
890ден. në muaj
 • ReplayTV S
 • Deri në 84 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet pa tel
 • Deri në 20 Mbps / 2 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

NeoPlay 30 S

Kontratë 2 vjeçare
1.090ден. në muaj
 • ReplayTV S
 • Deri në 84 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet pa tel
 • Deri në 30 Mbps / 3 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

NeoPlay 20 M

Kontratë 2 vjeçare
990ден. në muaj
 • ReplayTV M
 • Deri në 153 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet pa tel
 • Deri në 20 Mbps / 2 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

NeoPlay 30 M

Kontratë 2 vjeçare
1.190ден. në muaj
 • ReplayTV M
 • Deri në 153 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet pa tel
 • Deri në 30 Mbps / 3 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

NeoPlay 20 L

Kontratë 2 vjeçare
1.190ден. në muaj
 • ReplayTV L
 • Deri në 190 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet pa tel
 • Deri në 20 Mbps / 2 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

NeoPlay 30 L

Kontratë 2 vjeçare
1.290 në muaj
 • ReplayTV L
 • Deri në 190 TV kanale
 • ReplayTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Internet pa tel
 • Deri në 30 Mbps / 3 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
armnphone_stretched

TV kudo që të jeni!

Instalo aplikacionin neoTV dhe ndiq sport, seri dhe filma kudo që të keni qasje në internet.

Koncept bashkëkohor i televizionit interaktiv

Jeta moderne kërkon qasje moderne të ndjekjes së televizionit. ReplayTV  mundëson pikërisht këtë. Përveç që mundëson të gjitha përparësitë, si pauzim, kthim dhe incizim të programit të drejtpërdrejt, duke kyçur udhëzues elektronik të programeve, ReplayTV të gjitha këto përfitime i ofron nga çdo pajisje dhe kudo që ka internet.

Më shumë sport në pamjet HD të kristalta

Instant internet kur të dëshironi

Lidhni ruterin pa kabllo në rrymë dhe filloni të shfrytëzoni internetin menjëherë. Dëshironi në lokacion tjetër? Vetëm transferoni pajisjen dhe vazhdoni ta shfrytëzoni.

15-16-20-83-1-01_new.png

* Paketat e pakufizuara të internetit i nënshtrohen Politikës së Përdorimit të Drejtë deri në 5 TB. Pas tejkalimit të trafikut të internetit, ai reduktohet në një shpejtësi minimale të transferimit të të dhënave prej 2 Mbps shkarkim / 2 Mbps ngarkim.

Ju duhen informata plotësuese?

Shënoni të dhënat tuaja dhe kolegët tanë do t’ju kontaktojnë në afatin sa më të shkurtër.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.