Домашни корисници  /  Телевизија

Со неоТВ вашиот телевизор ќе ви понуди многу повеќе од обична телевизија. Омилените ТВ канали и Андроид™ апликации на вашиот телевизор

neoTrio 10

neoTV интерактивна телевизија

 • Телевизиски пакет со до 90 вклучени (25 HD) канали
 • Вклучен Neotel Set Top Box со Android™ оперативен систем и пристап до сите омилени аппликации од Google Play
 • Интерактивни опции: Паузирање, снимање, премотување, потсетник, снимки од последните 3 дена, родителска контрола
 • Можност за гледање neoTV на 2 смарт уреди (смартфон или таблет) од било каде
 • Можност за гледање neoTV на вашиот компјутер од било каде
 • Можност за приклучок на дополнителен втор ТВ уред (Neotel Set Top Box) – 100 ден./мес. со ДДВ
 • neoDisk – 6 часа простор за снимање на програмата во живо

neoNet

 • Брзина до 10 Mbps / 1 Mbps (download/upload)*
 • Неограничен интернет сообраќај
 • Вклучен WiFi рутер
 • Динамичка IP адреса

neoPhone

 • Неограничени разговори во мрежата на Neotel
 • Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно
 • Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно
 • Интервал на тарифирање на 1 минута по редовен ценовник
 • Пренос на број – бесплатно

Дополнителни услугиДостапност на пакетот

 • Скопје – Неотел Продажен Салон: 02/55 11 155
 • Скопје – Анхоч ТЦ Буњаковец: 02/3217-528
 • Скопје – Анхоч Веро Центар: 02/3232-632
 • Скопје – Анхоч City Mall: 02/3051-340
 • Скопје – Анхоч ТЦ Рамстор: 02/3119-881
 • Скопје – Анхоч ТЦ Бисер: 02/2451-407
 • Скопје – Анхоч ГТЦ: 02/3215-068
 • Тетово – Неон Системи: 044/ 550 315
 • Битола – Неотел Нет: 047/550 010
 • Куманово – К-Нет: 031/ 550 550
 • Велес – Бит Системи: 043/ 551 919
 • Св. Николе – Нет и Ком: 032/440-336
 • Струмица – Нинекс: 034/327-123
 • Кратово – Дарс Компјутери: 076/977-340
 • Гостивар – ММ Комерц: 075/314-450
 • Струга – Интек: 046/ 552 550; 075/ 287 622
 • Кичево – Адвансед Дигитал Нетворк: 045/ 550 500
 • Охрид – Домино: 046/ 279 495
 • Надомест за инсталација со екипа на Neotel – 1.490 ден.
 • Трошок за интервенција на терен за отстранување на дефект по вина на претплатникот – 1.416 ден.
 • Цена за релокација/преселба на антена – 1.770 денари
*Брзината на интернет пристапот не е загарантирана и истата може да зависи од повеќе фактори како што се: јачината на сигналот, бројот на корисници кои користат во моментот, брзината на веб страницата на која се пристапува, оптовареноста на интернет мрежата, конфигурацијата на уредот од кој пристапува претплатникот и други фактори.
Доколку неможе да се постигне линиската брзина дефинирана со пакетот, НЕОТЕЛ се обврзува да ја испорача највисоката можна брзина, при што минималната брзина на проток на податоци (download/upload) нема да биде помала од просечната во 95% од времето во текот на еден месец, во случај кога не е надминат вклучениот интернет сообраќај.
**Минималната брзина е 2 Mbps/1 Mbps и се однесува на брзината по надминување на вклучениот сообраќај.
Максимална брзина за пренос на податоци: 10 Mbps download /1 Mbps upload.
Просечна брзина за пренос на податоци: 5 Mbps download/1 Мbps upload.
Минимална брзина за пренос на податоци: 2 Mbps download /1 Мbps upload.
Во пакетите е вклучена 1 линија за фиксна телефонија со 1 говорен канал. Претплатникот може да добие нумерација (број) од серијата на Неотел бесплатно или може да го пренесе својот постоечки број од мрежата на друг оператор, бесплатно. Постапката за пренесување број од мрежата на друг Оператор во мрежата на Неотел е опишана ТУКА.

ЗА СИТЕ ПРЕТПЛАТИ

Вклучено во сите neoTrio претплати

NEOTV НАСЕКАДЕ СО ВАС!

Со секој neoTrio пакет добивате можност да ја користите neoTV апликацијата на 2 смарт уреди каде и да сте.

МИНИ КОМПЈУТЕР

Set top box уредот преку кој уживате на вашиот телевизор сега добива нова функција. Со него добивате мини компјутер со Android™ и пристап до бројни апликации од Google Play.

NEOTV И НА ТВОЈОТ ЛАПТОП!

Покрај можноста на гледате на вашиот смарт уред, не пропуштајте ништо ни кога сте на вашиот компјутер.

ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

Денес, гледањето на телевизија е незамисливо без опциите снимање, паузирање и премотување на програмата во живо. Со neoTV сите опции се вклучени во сите пакети.

24 ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

За било какви проблеми со услугата достапна е 24 часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

АКТИВИРАЊЕ БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТ

Активирањето на сите пакети склучени на договор од 2 и 1 година е без еднократен надомест.

ВКЛУЧЕНИ БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

Со сите neoTrio пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на Neotel.

1.190 ден./мес.*

neoTrio 10

1.190 ден./мес.*
1.590 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

neoTrio 10

1.590 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.
1.690 ден./мес.*
Еднократен надомест: 1.490 ден. со ДДВ

neoTrio 10

1.690 ден./мес.*
Еднократен надомест: 1.490 ден. со ДДВ
Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме