MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155    Контакт  Односи со оператори

Аудио стриминг

Станете уште подостапни до вашите слушатели и започнете со професионален аудио стриминг кој ќе пристапи до вашата интернет публика.

Bitrate Максимален број на слушатели во еден ист момент
100
200
300
400
500
64 kbps
1.490 ден.
1.790 ден.
1.990 ден.
2.190 ден.
2.490 ден.
128 kbps
1.590 ден.
1.890 ден.
2.090 ден.
2.290 ден.
2.590 ден.
256 kbps
1.690 ден.
1.990 ден.
2.190 ден.
2.390 ден.
2.690 ден.
*Цените се дадени како месечна претплата и не вклучуваат 18% ДДВ. Истите се дадени за договор на 1 година, како минимално траење на услугата.
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.