Сите канцелариски алатки во Вашиот џеб

Microsoft 365

Работете од било каде, во било кое време

Нека не ве ограничува моментот што сте надвор од Вашата канцеларија. Со Microsoft 365 работете со Вашите Microsoft апликации и алатки од било каде, во било кое време, без разлика дали сте поврзани во мрежа или работите локално на некој од Вашите уреди. Сите апликации се ажурираат со нивните последни верзии и се секогаш лесно достапни, со беспрекорно корисничко искуство.

Сите апликации и алатки на едно место

Microsoft 365 ги обезбедува сите Office алатки, електронска пошта и календари, кои се постојано синхронизирани и лесно достапни. Со помош на Microsoft Planner направете подобра организација во Вашиот тим. Со помош на аудио/видео конференциите, никогаш повеќе не пропуштајте некој состанок. Дополнително, пристапете до Вашите податоци од било кој уред и работете на документите со Вашите колеги истовремено.

Безбедност на податоците

Microsoft 365 овозможува безбедност од највисоко ниво, вклучувајќи антивирусна и анти-спам заштита, со загарантирано 99.9% време на достапност. Податоците се обезбедени со користење на BitLocker енкрипција, SSL/TLS преку HTTP, и IRM на податочните библиотеки. Дата центрите на Microsoft се распределени на повеќе локации и се глобално редудантни со имплементирано disaster recovery решение.

ПАКЕТИ

Microsoft 365 Business BasicMicrosoft 365 AppsMicrosoft 365 Business Standard
Web & мобилни верзии на Office апликацииВклученоВклученоВклучено
Web верзии на Word, Excel, PowerPoint и OneNote
Постојано достапни најнови верзиии на Word, Excel, PowerPoint и OneNote за IOS и Андроид уреди, на 5 мобилни уреди или 5 таблети
Ко-авторство во реално време, така што повеќе корисници можат да работат на ист документ, истовремено
е-пошта и календарВклученоне е вклученоВклучено
Хостинг на е-пошта со поштенско сандаче од 50 GB
Користете го сопственото име на домен (на пр. Yourname@yourcompany.com)
Business-class email на телефони, таблети, работни станици и веб со Exchange
Управувајте со вашиот календар, споделете ги достапните часови на состаноци, закажете состаноци и добивајте потсетници
Закажете состаноци и одговорете на покани со лесна употреба на календарите
Поставете нови е-пораки за корисници, вратете ги избришаните кориснички профили, креирајте прилагодени скрипти
Тимска работа и комуникацијаВклученоне е вклученоВклучено
Онлајн состаноци и видео повици до 250 лица со Microsoft Teams
Комуницирајте со вашиот тим од вашата работна станица или во движење со Microsoft Teams
Соберете ги сите разговори, состаноци, датотеки и апликации на вашиот тим за да можете лесно да се поврзете и да соработувате од едно место со Microsoft Teams
Создадете тимски страници за споделување информации, содржина и датотеки низ вашиот интранет користејќи го SharePoint
Складирање и споделување на датотекиВклученоВклученоВклучено
1 TB простор на OneDrive за складирање и споделување на датотеки
Работете на датотека и зачувајте ја директно во OneDrive или SharePoint; вашите промени се ажурираат низ сите уредите со синхронизација
Споделете датотеки со надворешни контакти со доделување на пристап или линкови до локацијата
Безбедно споделете документи и испраќајте е-пошта, така што само оние со соодветни привилегии можат да пристапат до информациите
Пристапете и синхронизирајте датотеки на компјутер или Mac и мобилни уреди
Безбедност и усогласеностВклученоДЕЛУМНО ВклученоВклучено
Заштитете ја вашата е-пошта од спам, малициозен софтвер и познати закани со Exchange Online Protection
Ги исполнува клучните меѓународни, регионални и специфични стандарди и услови за индустријата, со повеќе од 1.000 контроли за безбедност и приватност
Контролирајте кој и кога некој има пристап до вашите деловни информации со безбедносни групи и прилагодени дозволи
Создадете политики за лозинка кои бараат од корисниците да ги ресетираат своите лозинки по одреден број на денови.
Поддршка и имплементацијаВклученоВклученоВклучено
24/7 телефонска и Online поддршка
99.9% uptime guarantee;
Максимален број на корисници300300300
Лиценциран за комерцијална употреба
Десктоп верзии на Office апликации за компјутер и MacНе е ВклученоВклученоВклучено
Целосно инсталирани и секогаш ажурирани верзии на Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote за Windows или Mac (дополнително и Access и Publisher само за компјутер)
Секој корисник може да ги инсталира Office апликациите на најмногу 5 компјутери или Mac
Алатки за креирање и управување со вашиот бизнисНе е ВклученоНе е вклученоВклучено
Планирајте распореди и дневни задачи со Microsoft Teams
Лесен начин на закажување состаноци со Microsoft Bookings
Have real-time, accurate mileage tracking and reporting in the palm of your hand with MileIQ;
320ден./мес.399ден./мес.599ден./мес.

*Цените се по корисник без вклучен ДДВ од 5% и без обврзувачки договор. 

Ви требаат дополнителни информации?

Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.