MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155    Контакт  Односи со оператори

Search

Колокација во neoDC Дата центар

NeoDC е нов колокациски Дата центар, дизајниран според високите Tier 3+ стандарди. Toj е прв и единствен неутрален колокациски Дата центар во Македонија. Во него е поставена опрема според најсовремените технолошки стандарди, а во моментов е во процедура на сертифицирање според следниве ISO стандарди:

ISO 9001, ISO 27001, ISO 20001, ISO 22301, ISO 14001

Клучни предности на Дата центарот:

 • Високо достапен редундантен систем за напојување
 • Еколошки систем за противпожарна заштита
 • Интегриран и унифициран систем за амбиентални услови
 • Атрактивна и лесно достапна локација
 • Високо ниво на безбедност според меѓународни стандарди
 • Широк спектар на флексибилни услуги
 • Техничка поддршка 24/7
 • Поврзување на сите Интернационални и Национални Оператори

Побарајте дополнителни информации

Оставете ни ги вашите податоци или контактирајте ги нашите продажни консултанти на 02/55 11 188.​

  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.