MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155    Контакт  Односи со оператори

Search

Одберете пакет идеален за вашите потреби

ИНСТАНТ ПРЕСЕЛБА

БРЗА И ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА

МОЖНОСТ ЗА СТАТИЧКА
IP АДРЕСА

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Office Net 20

Договор на 2 години.
1.290 ДЕН. месечно
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • Можност за статичка IP адреса
 • Фиксна телефонија PSTN – до 2 линии
 • Taрифирање по секунда
 • Неограничено во мрежата на НЕОТЕЛ

Office Net 30

Договор на 2 години.
1.590 ДЕН. месечно
 • До 30 Mbps / 3 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • Можност за статичка IP адреса
 • Фиксна телефонија PSTN – до 2 линии
 • Taрифирање по секунда
 • Неограничено во мрежата на НЕОТЕЛ

Office Fix 50

Договор на 2 години.
1.690 ДЕН. месечно
 • До 50 Mbps / 10 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
 • Можност за статичка IP адреса
 • Фиксна телефонија PSTN – до 2 линии
 • Taрифирање по секунда
 • Неограничено во мрежата на НЕОТЕЛ

Инстант интернет кога ќе посакате

Предноста на LTE безжичниот интернет е инстант активацијата, која за разлика од другите технологии е многу брза. По склучувањето на договор наша екипа доаѓа следниот работен да ја активира услугата.

15-16-20-83-1-01_new

Немате оптика немате проблем

Во вашиот реон нема оптика? Проверете го VDSL интернет пакетот и добијте интернет со големи брзини преку стандардната телефонска линија.

Ви требаат дополнителни информации?

Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.