MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155    Контакт  Односи со оператори

Search

Заеднички хостинг

Заеднички хостинг овозможува хостирање на веб-страниците на сервери сместени во дата центарот на НЕОТЕЛ во Скопје и користење на бази на податоци. Услугата се реализира користејќи врвни сервери од светски признати производители, кои редовно се надградуваат.

Windows/Linux сервер

За хостинг на Linux сервери се хостираат веб апликации направени во PHP, додека за Windows серверите во ASP програмски јазик.

WEB 3

199 ДЕН. месечно
 • 3 GB- Веб хостинг простор
 • Неограничен месечен сообраќај
 • 5 x e-сандачиња со 1GB**
 • Бесплатна регистрација на домен
 • 1 x домен

WEB 25

499 ДЕН. месечно
 • 25 GB - Веб хостинг простор
 • Неограничен месечен сообраќај
 • 15 x e-сандачиња со 1GB**
 • Бесплатна регистрација на домен
 • 1 x домен

WEB 40

899 ДЕН. месечно
 • 40 GB - Веб хостинг простор
 • Неограничен месечен сообраќај
 • 20 - е-сандачиња со 1GB**
 • Бесплатна регистрација на домен
 • 1 x домен

*Цените се за договор склучен на 2 години и се без вклучен ДДВ.  Одновата на домен се наплаќа согласно официјалниот ценовник.

СИТЕ ПАКЕТИ ВКЛУЧУВААТ

 • BACKUP НА ВЕБ СТРАНИЦАТА ДО 7 ДЕНА
 • FIREWALL ЗАШТИТА
 • 24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА
 • БЕСПЛАТНА ПРВА РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН (.mk; .com.mk)
 • ВКЛУЧЕН SSL ПРИСТАП ДО ВЕБ СТРАНИТЕ („Let’s Encrypt“)
 • SMTP/POP/IMAP
 • ВЕБ ПРИСТАП ДО Е-САНДАЧЕ ПРЕКУ МОДЕРЕН AJAX ИНТЕРФЕЈС

Дополнителни информации за e-пошта вклучена во веб хостинг пакетите

 • Администрација преку веб интерфејс каде може да се додаваат, бришат и уредуваат корисничките сметки. 
 • Корисникот може да приклучи дополнително сандаче со месечна доплата кое одговара на перформансите на пакетот кој го користи.
 • Бесплатно користење на именските опслужувачи на Неотел за поставување на доменот кој се купува.
 • За хостинг на Linux сервери се хостираат веб апликации направени во PHP, додека за Windows серверите во ASP програмски јазик.
 • Сервисот за е-пошта е изведен на посебна платформа од платформата на која се хостира веб хостинг.
 • За услугата е-пошта не е предвиден backup
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.