MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155    Контакт  Односи со оператори

Search

Регистрација/обнова на домен

Неотел овозможува потполно решение за започнување на вашето претставување на интернет преку веб страница. Во Договор со  МАРнет Неотел е официјален регистрар за МК домен зоната. Согласно  Правилникот за организација и управување со врвниот македонски МК домен вршиме регистрација на нови домени, пререгистрација на постоечки домени како и обнова на веќе постоечки домени.

Времетраење на договор Регистрација Обнова

.mk/.мкд

.com.mk

.net.mk

.org.mk

.edu.mk

.inf.mk

1 година
850 ден.
650 ден.
2 години
1.480 ден.
1.280 ден.
3 години
2.090 ден.
1.890 ден.
4 години
2.680 ден.
2.480 ден.
5 години
3.250 ден.
3.050 ден.
6 години
3.800 ден.
3.600 ден.
7 години
4.330 ден.
4.130 ден.
8 години
4.840 ден.
4.640 ден.
9 години
5.330 ден.
5.130 ден.
10 години
5.800 ден.
5.600 ден.

*Цените се без вклучен ДДВ од 18%.

Како да регистрате/обновите домен?

Проверка на достапност

Најнапред извршете проверка на достаноста на посакуваниот домен на marnet.mk

Преземање на барање

Доколку е достапен посакуваниот домен, преземете го формуларот за барање за регистрација на домен .

Пополнување и заверка на барање

Пополнетето барање заверено со потпис и печат заедно со тековна состојба од компанијата испратете ги на sales(at)neotel.mk .

Регистрација на домен

По регистрирањето на доменот ќе ви пристигне е-мејл со потврда за реализираното барање за регистрација како и генерирана фактура за услугата.

small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.