MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155    Контакт  Односи со оператори

Search

Фиксна телефонија за деловни корисници

Идеални решенија за ефикасна комуникација

01

PSTN

01

PSTN

Услугата самостојна фиксна ИП телефонија е достапна само за корисници кои имаат интернет пристап од Неотел преку оптика.

02

ISDN BRI 2

02

ISDN BRI 2

Наменета е за средни компании кои имаат потреба од повеќе од еден говорен канал истовремено за дојдовни и појдовни повици. Основната ISDN BRI услуга е со два истовремени говорни канали и секој следен чекор е зголемување за два нови говорни канали.

03

ISDN PRI 30

03

ISDN PRI 30

Наменета е за големи компании кои имаат потреба од голем број на говорни канали за истовремено опслужување на дојдовни и појдовни повоци. ISDN PRI услугата обезбедува вкупно 30 истовремени говорни канали.

Тарифирање по секунда

За разлика од тарифирањето по минута ние наплаќаме по секунда. Секој разговор се наплаќа точно колку што разговарате.

50%

ПОНИСКИ ФАКТУРИ

PSTN

250 ДЕН. месечно
 • 1 говорен канал
 • Tарифирање по секунда
 • Без еднократен надомест

ISDN BRI 2

450 ДЕН. месечно
 • 2 говорни канали
 • Tарифирање по секунда
 • Еднократен надомест 1.000 ден.

ISDN BRI 30

5000 ДЕН. месечно
 • До 30 говорни канали
 • Tарифирање по секунда
 • Еднократен надомест 20.000 ден.

*Цените се без вклучен 18% ДДВ и се за договор склучен на 1 година или 2 години.

Сакате да го задржите бројот?

Брзо и едноставно! Преносливоста на број претставува промена на оператор и обезбедување на право да го задржите постојниот број во исто нумеричко подрачје.

Сè што треба да направите е да ги следите следниве чекори:

 1. Да ги подмирете сите отворени сметки кон постојниот оператор.
 2. Да поднесете барање за пренос на број во нашиот продажен салон или преку нашите партнери во земјата.

Што понатаму?

Потоа барањето се доставува до соодветниот оператор. Истиот во рок од 1 ден се произнесува по барањето. По одобрувањето на барањето Вие станувате наш претплатник. Со префрлувањето во Неотел, Ви останува истиот број како и порано! Доколку барањето е одбиено, имате можност повторно да ја започнете постапката. За повеќе информации јавете се на 02/ 55 11 112.

Тарифирање на фиксна телефонија

ЛОКАЛНИ ПОВИЦИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
Во мрежата на Неотел*
0,4 ден.
0,47 ден.
Кон други фиксни оператори - нормална тарифа
0,95 ден.
1,12 ден.
Кон други фиксни оператори - евтина тарифа
0,55 ден.
0,65 ден.
НАЦИОНАЛНИ ПОВИЦИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
Во мрежата на Неотел*
0,85 ден.
1 ден.
Кон други фиксни оператори - нормална тарифа
1,5 ден.
1,77 ден.
Кон други фиксни оператори - евтина тарифа
1 ден.
1,18 ден.
ПОВИЦИ КОН МОБИЛНИ БРОЕВИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
T-Mobile, ONE, VIP - преку цел ден
6,8 ден.
8,02 ден.

*Цената важи зависно од избраниот пакет. Прикажаните цени се за минута разговор. Времетрање на тарифи: нормална 08:00 – 20:00 – ефтина 20:00 – 08:00. Тарифи кон останати држави кои не се прикажани во табелите може да погледнете ТУКА.

ЦЕНИ НА МЕЃУНАРОДНИ РАЗГОВОРИ - ПОПУЛАРНИ ЗЕМЈИ
Кон фиксни мрежи
Кон мобилни мрежи
Без 18% ДДВ
Со 18% ДДВ
Без 18% ДДВ
Со 18% ДДВ
САД
8,90 ден.
10,50 ден.
8,90 ден.
10,50 ден.
Канада
8,90 ден.
10,50 ден.
8,90 ден.
10,50 ден.
Австралија
8,90 ден.
10,50 ден.
33,05 ден.
38,99 ден.
Нов Зеланд
15,25 ден.
18 ден.
33,05 ден.
39 ден.
Албанија
11,86 ден.
14 ден.
15,25 ден.
18 ден.
Србија
11,86 ден.
14 ден.
25,42 ден.
30 ден.
Хрватска
13,56 ден.
16 ден.
15,25 ден.
18 ден.
Бугарија
8,90 ден.
10,50 ден.
11,86 ден.
14 ден.
Грција
8,90 ден.
10,50 ден.
25,42 ден.
30 ден.
Германија
13,56 ден.
16 ден.
29,66 ден.
35 ден.
Велика Британија
8,90 ден.
10,50 ден.
29,66 ден.
35 ден.
Италија
8,90 ден.
10,50 ден.
29,66 ден.
35 ден.
Франција
8,90 ден.
10,50 ден.
29,66 ден.
35 ден.
Русија
8,90 ден.
10,50 ден.
29,66 ден.
35 ден.
Словенија
8,90 ден.
10,50 ден.
25,42 ден.
30 ден.
Турција
13,56 ден.
16 ден.
25,42 ден.
30 ден.
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.