MK  |  SQ   ☎ 02/ 55 11 155    Контакт  Односи со оператори

E-пошта

Напредни пакети

Basic

1.190 ДЕН./МЕС.*
 • 10 е-сандачиња
 • 3 GB / е-сандаче
 • smtp/pop3/IMAP
 • Веб пристап
 • Веб администрација
 • Календар
 • Задачи
 • Белешки
 • Дневник
 • Backup на е-сандаче​

Optima

3.490 ДЕН./МЕС.*
 • 30 е-сандачиња
 • 3 GB / е-сандаче
 • smtp/pop3/IMAP
 • Веб пристап
 • Веб администрација
 • Календар
 • Задачи
 • Белешки
 • Дневник
 • Backup на е-сандаче​

Ultra

5.990 ДЕН./МЕС.*
 • 50 е-сандачиња
 • 3 GB / е-сандаче
 • smtp/pop3/IMAP
 • Веб пристап
 • Веб администрација
 • Календар
 • Задачи
 • Белешки
 • Дневник
 • Backup на е-сандаче

Pro

11.990 ДЕН./МЕС.*
 • 100 е-сандачиња
 • 3 GB / е-сандаче
 • smtp/pop3/IMAP
 • Веб пристап
 • Веб администрација
 • Календар
 • Задачи
 • Белешки
 • Дневник
 • Backup на е-сандаче

Премиум пакети

Basic

2.290 ДЕН./МЕС.*
 • 10 е-сандачиња
 • 6 GB / е-сандаче
 • Алијаси за домени
 • smtp/pop3/IMAP
 • Веб пристап
 • Веб администрација
 • Календар
 • Задачи
 • Белешки
 • Дневник
 • Backup на е-сандаче
 • Споделување на папки​
 • Филтри на доменско ниво

Optima

6.690 ДЕН./МЕС.*
 • 30 е-сандачиња
 • 6 GB / е-сандаче
 • Алијаси на домени
 • smtp/pop3/IMAP
 • Веб пристап
 • Веб администрација
 • Календар
 • Задачи
 • Белешки
 • Дневник
 • Backup на е-сандаче
 • Споделување на папки​
 • Филтри на доменско ниво

Ultra

11.090 ДЕН./МЕС.*
 • 50 е-сандачиња
 • 6 GB / е-сандаче
 • 5 алијаси на домени
 • smtp/pop3/IMAP
 • Веб пристап
 • Веб администрација
 • Календар
 • Задачи
 • Белешки
 • Дневник
 • Backup на е-сандаче
 • Споделување на папки
 • Филтри на доменско ниво

Pro

22.190 ДЕН./МЕС.*
 • 100 е-сандачиња
 • 6 GB / е-сандаче
 • Неограничено алијаси
 • smtp/pop3/IMAP
 • Веб пристап
 • Веб администрација
 • Календар
 • Задачи
 • Белешки
 • Дневник
 • Backup на е-сандаче
 • Споделување на папки
 • Филтри на доменско ниво
*Цените важат за договор на 1 година и се без вклучен ДДВ од 18%.

ДЕДИЦИРАНИ ИП АДРЕСИ ЗА Е-ПОШТА

**Месечната претплата е дадена за Договор на 1 година. За времетраење на договорот дозволени се миграции еднаш месечно во пакет од повисоко ниво на претплата. Миграции во пакет со пониско ниво на претплата не се дозволени пред истекување на договорот.
small_c_popup.png

Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.