SIP Trunk решение за фиксна телефонија во вашата компанија

Едноставно поврзете го телефонскиот систем од вашата канцеларија со надворешниот свет. Заменете ги традиционалните фиксни линии и разговарајте преку вашата интернет конекција.

Функционалности кои ги нуди SIP Trunk:

  • Повеќе телефонски (DDI) броеви на иста линија
  • Поддржува DDI(Direct Dialing Incoming) нумерации
  • Активација само за неколку часа
  • Флексибилен број на говорни канали
  • Лесно поставување во случај на преселба
  • Овозможува кој број да се прикаже на call-by call basis
  • Бесплатни повици со поврзани локации
  • Без инсталација на дополнителна опрема за изведување на интерконекцијата со IP PBX
  • Задржување на постоечкото нумеричко подрачје, како и дополнување со ново

 

Месечна претплатапо канал/локал*
Договор на 24 месеци250 ден.
Договор на 12 месеци250 ден.
Еднократен надоместЕднократно*
Договор на 24 месеци1.000 ден.
Договор на 12 месеци2.500 ден.
Тарифирање кај SIP Trunk
Тарифирање по секунда
Локални разговори во мрежата на НЕОТЕЛ0,40 ден./мин.
Локални разговори кон други фиксни мрежи-нормална тарифа (08.00h-20.00h)0,95 ден./мин.
Локални разговори кон други фиксни мрежи-евтина тарифа (20.00h-08.00h)0,55 ден./мин
Национални разговори во мрежата на НЕОТЕЛ0,85 ден./мин.
Национални разговори кон други фиксни мрежи-нормална тарифа (08.00h-20.00h)1,50 ден./мин.
Национални разговори кон други фиксни мрежи –евтина тарифа (20.00h-08.00h)1,00 ден./мин.
Мобилни мрежи разговори, секој ден од 00:00 до 24:00 часот6,80 ден./мин.

*Цените се без ДДВ 18%
*Услугата SIP Trunk е наменета за компаниите кои поседуваат IP базирани телефонски централи (ИП PBX) кои поддржуваат SIP Trunk.

Побарајте дополнителни информации

Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.